Burdur CHP'ye 'Kılıçdaroğlu Haddini Bil' Notu - Son Dakika
Güncel

Burdur CHP'ye 'Kılıçdaroğlu Haddini Bil' Notu

Burdur CHP\'ye \'Kılıçdaroğlu Haddini Bil\' Notu

Burdur'da CHP İl Başkanlığı bahçesine, üzerinde 'Kemal Kılıçdaroğlu haddini bil, kaset mahsulüsün' yazılı kağıt ve boş CD'ler bırakıldı.

22.01.2016 14:10

Burdur'da CHP İl Başkanlığı bahçesine, üzerinde 'Kemal Kılıçdaroğlu haddini bil, kaset mahsulüsün' yazılı kağıt ve boş CD'ler bırakıldı.

Burdur CHP İl Başkanlığı bahçesine, dün gece üzerinde 'Kemal Kılıçdaroğlu haddini bil, kaset mahsulüsün' yazılı kağıt ve CD'ler bırakıldı. Haber verilmesi üzerine polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Polis, boş olduğu belirlenen CD ve kağıtlara el koyarken, olayla ilgili soruşturma başlattı.

CHP İl Başkanı Barış Ayten, konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Ayten'in açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Gece parti binamızın önüne henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce Sayın Genel Başkan'ımızı hedef alan hakaret ve tehdit içerikli CD ve yazılı görseller bırakılmıştır. Partimiz personelinin bilgilendirmesi üzerine parti binamıza gelerek incelemelerde bulunup, emniyet güçlerimize bilgilendirme yaptık. Emniyet müdürlüğümüz ve savcılığımız kapsamlı bir soruşturma başlattı. Titiz bir çalışma sürdüren ve önemli yol alan emniyet görevlilerimize ayrıca teşekkür ediyorum."

KAYSERİ'DE BENZER EYLEM

Benzer eylemin Kayseri İl Binası'na yönelik de yapıldığına açıklamasında yer veren Ayten, "Organize bir eylem olduğu ortada. Faillerinin bir an evvel yakalanarak yüce yargı önüne çıkmasını arzu ediyoruz. Hiçbir tehdit ve baskı ne Sayın Genel Başkan'ımızı ne de liderliğinde yürüyen bizleri korkutur. Faşizme boyun eğmeyen bir kültürün, mücadelenin neferleriyiz. Ülkemizdeki puslu havayı dağıtacak iktidarımız kuruluncaya kadar yılmadan, korkmadan çalışacağız" dedi. - Burdur

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur CHP'ye 'Kılıçdaroğlu Haddini Bil' Notu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement