Burdur'da Erdoğan Hesabına Bağış - Son Dakika
Güncel

Burdur'da Erdoğan Hesabına Bağış

Burdur\'da Erdoğan Hesabına Bağış

AK Parti İl Başkanlığından banka şubesine kadar üzerinde Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu tişörtlerle yürüyen grup, daha sonra Erdoğan'ın bağış hesabına havale yaptı.

26.07.2014 14:38  Güncelleme: 14:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti İl Başkanlığı'ndan banka şubesine kadar üzerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarının bulunduğu tişörtlerle yürüyen grup, daha sonra Erdoğan'ın bağış hesabına havale yaptı. Ak Parti Burdur İl Başkanı Fatih Çınar, Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığı döneminde sosyal politikalara, engellilere önem verildi. Engelliler geçmişte evinde hapisken şimdi evinden alınarak tedavi merkezine götürülüyor, tekrar evine bırakılıyor. Bu nedenle kendisine destek vermek için bir engelli vatandaşımız da buraya geldi dedi.

ONUR BELGESİ

Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın kampanyasına destek vermek için buluştuklarını aktaran Çınar, şöyle dedi

Bu kampanyanın maksadını farklı yönlere çekmek isteyenler var. Bunun para temin etmek amacıyla yapıldığını söyleyenler de var. Bu kesinlikle doğru değil. Kimimiz 1 lira kimimiz 5 lira yatıracak. Herhangi bir ön şart bulunmamaktır. Maksadımız buraya gelerek dekont temin ederek, yerimizi, safımızı, tarafımızı belirlemek. Aldığımız dekontlar bizim için onur belgesidir. Sayın Recep Tayyip Erdoğan 10 Ağustos'ta köşke çıktığında biz bu onur belgesini onunla birlikte olduğumuzun, onunla yürüdüğümüzün simgesi olarak evimizin en güzel yerinde muhafaza edeceğiz.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur'da Erdoğan Hesabına Bağış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Derya Argen: o paralarin hepsi akp tarafindan verilmistir hic sanmiyorum ceplerinden verdiklerini giydikleri tshirtlerden belli cok komik guluyoruz artik sahtekarliklara 1 1 Yanıtla

Advertisement