Burdur - Tüfad'ın 50'nci Yılı Futbol Şenliğiyle Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Burdur - Tüfad'ın 50'nci Yılı Futbol Şenliğiyle Kutlandı

Burdur - Tüfad\'ın 50\'nci Yılı Futbol Şenliğiyle Kutlandı

Tüfad'ın 50'nci yılı futbol şenliğiyle kutlandı TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında kulübün alt yapı takımları Burdur'da futbol şenliğinde buluştu.

05.09.2015 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tüfad'ın 50'nci yılı futbol şenliğiyle kutlandı

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği'nin (TÜFAD) 50'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında kulübün alt yapı takımları Burdur'da futbol şenliğinde buluştu.

TÜFAD'ın 50'inci kuruluş yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde Yeni Burdurspor, Isparta Fenerbahçe Futbol Okulu, Isparta Iyaş Spor, Bucak Antalyaspor Futbol Okulu, Gölhisar Spor, Burdur Trabzon Spor Futbol Okulu ve Burdur Gençlik ve Spor Müdürlüğü Yaz Spor Okulu'ndaki minik futbolcular Gazi Atatürk Stadı'ndaki futbol şenliğinde bir araya geldi. Şenlikte, 7 takımının 200'e yakın 2004-2005 doğumlu futbolcusu, katıldı.

Müsabakaların sonunda düzenlenen ödül törenine katılan Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Atatürk'ün 'Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur' sözünü hatırlattı. Ercengiz, şenliğe katılanlara iyi bir sporcu ya da iyi bir futbolcu olmanın yan sıra düzgün ahlaklı bir birey olmak gerektiğini anlattı.

TÜFAD Burdur Şubesi Başkanı Özcan Yıldırım da 50. yıl kutlamaların eğlenceli geçtiğini dile getirdi.

Başkan Ercengiz ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal Sever, etkinliğe katılan sporculara madalya ve plaket verdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur - Tüfad'ın 50'nci Yılı Futbol Şenliğiyle Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement