Burdur Vali Şerif Yılmaz'dan Bucak Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Burdur Vali Şerif Yılmaz'dan Bucak Ziyareti

Burdur Vali Şerif Yılmaz\'dan Bucak Ziyareti

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Bucak İlçesi'ni ziyaret etti.

21.07.2016 16:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Burdur Valisi Şerif Yılmaz, Bucak İlçesi'ni ziyaret etti. Burdur Valisi Şerif Yılmaz, ilçe ziyaretleri kapsamında Bucak'a geldi. Kamu kurumları temsilcilerinin de eşlik ettiği Vali Yılmaz, Bucak Kaymakamı İsmail Bayata ve diğer protokol üyeleri tarafından Hükümet Konağı önünde karşılandı. Kaymakam İsmail Bayata'yı makamında ziyaret eden Vali Yılmaz, kaymakamdan ilçe hakkında bilgi aldı. Daha sonra gazetecilere açıklama yapan Vali Yılmaz, Bucak'a daha geniş zaman ayırmak istediklerini ancak ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle daha kısa bir program gerçekleştireceklerini söyledi.

'HAİNLERLE İLGİLİ KISITLAMA OLACAK'

Yurt genelinde Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edildiğini hatırlatan Vali Yılmaz, "Olağanüstü Hal uygulamasında hak ve hürriyetler ve ticarette kısıtlama yok. Ancak hainlerle ilgili kısıtlama olacak. Ülkeyi parçalamaya çalışan, huzuru bozmak isteyen terör odakları ile ilgili özellikle Fethullahçı Terör Örgütü ile daha seri ve etkin şekilde mücadele yapılabilmesi için bu uygulamaya geçildi. Vatandaşlarımızın endişe etmesine gerek yok. Vatandaş ile ilgili hiçbir sıkıntı olmayacak, ticari ve ekonomik bir sıkıntı yaşanmayacağını, günlük yaşamda herhangi bir değişiklik olmayacağını ifade etmek istiyorum. Sadece ve sadece terör odakları ile ilgili mücadelede daha etkin, daha seri şekilde hareket edeceğiz, bu terör odaklarının temizlenmesinde kısa sürede mücadele edeceğiz. Zaten halkımızın da beklentisi budur" dedi.

'BUNU YAPAN HAİN VE ŞEREFSİZLER BİZİM VATANDAŞIMIZ OLAMAZ'

Vali Şerif Yılmaz, şöyle devam etti:

"Ülkemizin uluslararası alanda kaybettiği itibarı parayla ölçmek mümkün değildir. Ticari kayıplarımız, bu güne kadar siyasi olarak ulaştığımız, devletimizin her kademesindeki belirli bir noktaya getirdiğimiz siyasi ve ekonomik gücünü bitirmek için ellerinden ne geliyorsa yaptılar. Bunu yapan hain ve şerefsizler bizim vatandaşımız olamaz, bizim kardeşimiz ve arkadaşımız olamaz. Bunun önüne düşenler, bunu yaptıranlar yavaş yavaş çıkıyor ki bu bir örgüt işi asker işi değil."

Vali Yılmaz kaymakamlığın ardından Bucak Belediyesi, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret etti sonrasında yeni yapılan Bucak Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Vali Yılmaz, Bucak Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantısına da başkanlık etti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Burdur Vali Şerif Yılmaz'dan Bucak Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement