Burhaniye'de Güner Bahadır Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Güner Bahadır Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu

Burhaniye\'de Güner Bahadır Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Sabri Pekşen’in İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Güner Bahadır atandı.

14.10.2015 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Sabri Pekşen'in İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Güner Bahadır atandı. Gömeç'ten gelen Bahadır, görevine başlarken, eğitim seviyesini yükseltmek için ekip ruhu ile çalışacaklarını anlattı.

Burhaniye de, Sabri Pekşen'in İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanmasıyla boşalan ve bir süredir vekaletle yürütülen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Gömeç İlçe Milli Eğitim Müdürü Güner Bahadır, ilçeye gelerek görevine başladı. Körfez yöresine yabancı olmadığını anlatan 33 yaşındaki Güner Bahadır, eğitim de başarıyı artırmak için elbirliği çalışacaklarını söyledi. Eğitimde fazladan bir tuğla daha koymak için çalışacaklarını anlatan Güner Bahadır," Başarıyı artırmak için ekip ruhu ile çalışacağız. Bunun için önemli projelerle gündeme gelmek istiyoruz. Öğrencilerin ve ailelerin hak ettiği eğitim kalitesini yakalamak için canla başla çalışacağız. Milli, ahlaki ve kültürel değerlerimize sahip bireyler yetiştirmek için çalışacağız. 8 yılda bu yana yörede görev yaptığım için körfez bölgesini çok iyi tanıyorum. Bunun için de sorunları biliyorum. Birlik ve beraberlik içinde eğitim kalitesini artırmak için çalışacağız. Başta Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız olmak üzere STK' lara şimdiden teşekkür ederim. Her zaman kapım açık olacak. 0506 781 33 08 numaralı telefonum 24 sat açık olacak. Öğretmen arkadaşlarımız, öğrencilerimiz ve velilerimiz her zaman bize ulaşabilirler" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Güner Bahadır Yeni Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement