Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine Belediye Yardımı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine Belediye Yardımı

Burhaniye\'de İhtiyaç Sahiplerine Belediye Yardımı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü yardıma muhtaç aile ziyaretlerine devam ediyor.

06.02.2015 16:19

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü yardıma muhtaç aile ziyaretlerine devam ediyor. Kırsal mahallelerde, yardıma muhtaç vatandaşların belirlenmesi ve ihtiyaçlarının giderilmesi için yoğun bir çalışma içine giren belediye, ev ziyaretlerine başladı.

Belediye ekipleri, kırsal mahallelerdeki ihtiyaç sahibi vatandaşlara çeşitli yardım malzemeleri götürürken, sağlık ekipleri yaşlı ve yatalak hastaları ziyaret ediyor. Hafta sonları yapılan ziyaretlerde, çok sayıda vatandaşa ulaşılırken, dar gelirli vatandaşlara oun yardımı da yapıldı. Belediye Kültür Sosyal İşler Müdürlüğü kar kış demeden yardımları sahiplerine ulaştırırken takdir topladı. Ekipler, yeni mahalle olan köylerin hemen hepsini dolaşarak kıyafet, erzak, tüp, kırtasiye malzemeleri, bebek ve yetişkin hasta bezi gibi yardımları adreslerine ulaştırdı. Ellerinden gelen yardımı yaptıklarını belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal," Yardımlarımız devam edecek. Zor durumda olan vatandaşlarımıza yardım etmek belediye olarak bizim görevimizdir" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de İhtiyaç Sahiplerine Belediye Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement