Burhaniye'de Özel Eğitim Merkezi İçin Çevre Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Özel Eğitim Merkezi İçin Çevre Düzenlemesi

Burhaniye\'de Özel Eğitim Merkezi İçin Çevre Düzenlemesi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediye, Pelitköy mahallesindeki Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi’nde çevre düzenlemesine başladı.

05.11.2015 16:42

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Belediye, Pelitköy mahallesindeki Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nde çevre düzenlemesine başladı. Eğitime başlayan Engelliler Eğitim Merkezi için açılış töreni yapılacağı kaydedildi.

Burhaniye'nin Pelitköy Mahallesinde eğitime açılan Burhaniye Ticaret Odası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi'nin çevre düzenlemesi Burhaniye Belediyesi tarafından yapılıyor. Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü'nün hummalı çalışmaları ile devam eden işler, yeşil alan düzenlemelerinin yanı sıra çocukların oyun oynayabilecekleri alanları da oluşturuyor.

Rehabilitasyon Merkezi için Burhaniye Belediyesi tarafından merkez içerisinde basketbol sahası, oturma alanları, engelli oyun grupları, engelli spor aletleri, özellikle rampa çözümleri bulunan yürüyüş yolları projeleri çizilerek uygulama aşamasına geçildi. Oyun alanlarının bulunduğu alanlar kauçuk taban olarak yapılırken, engeller için yürüyüş yolları yapılarak betonları atılıyor. Yeşil alan düzenlemeleri için ise hummalı bir şekilde çalışan Belediye ekipleri, okulun Kasım ayı sonunda yapılacak açılışına kadar işleri bitirecek. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Özel Eğitim Merkezi İçin Çevre Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement