Burhaniye'de Şehit Annelerine Özel Kahvaltı - Son Dakika
Yerel

Burhaniye'de Şehit Annelerine Özel Kahvaltı

Burhaniye\'de Şehit Annelerine Özel Kahvaltı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Taylıeli mahallesinde, şehit anneleri ve eşlerine kahvaltı verildi.

08.05.2016 18:01

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Taylıeli mahallesinde, şehit anneleri ve eşlerine kahvaltı verildi. Kaymakam Hüseyin Öner'in eşi Zehra Mine Öner, Garnizon Komutanı Bülent Ölçensoy'un eşi İlknur Ölçensöy ve Belediye Başkanı Necdet Uysal'ın eşi Aydan Uysal tarafından düzenlenen kahvaltı da sohbetler edildi ve Anneler Günü hediyeleri takdim edildi.

Taylıeli Mahallesinde Şehit anneleri ve eşleri için düzenlenen kahvaltı şehir ailelerinin bir nebze de olsa yüzünü güldürdü. Burhaniye Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı, Anneler Gününde şehit annelerini unutmadı. Burhaniye Belediyesi'nin Taylıeli Mahallesinde yeni açtığı kafeterya da verilen kahvaltıda, şehit anneleri, oksijen deposu ve dünyanın en güzel manzaralarından birinde organik malzemelerden oluşan sade bir kahvaltı yaptı.

Etkinliğe katılan şehit aileleri ile yakından ilgilenen Uysal ve Öner, en kutsal varlıklarımız annelerimizin bu özel gününü, aziz şehitlerimizin anneleriyle birlikte kutlamaktan onur duyduklarını ifade ettiler. Şehit anneleriyle sohbet eden Uysal ve Öner kahvaltı sonunda bir geleneği daha bozmayarak Anneler Gününe özel Şehit annelerine hediye takdim ederek günlerini kutladı. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Burhaniye'de Şehit Annelerine Özel Kahvaltı - Son Dakika


Advertisement