Başlarda Yadırganan Kadın Kasap, Becerisiyle Müşterilerin Gözdesi Oldu - Son Dakika
Güncel

Başlarda Yadırganan Kadın Kasap, Becerisiyle Müşterilerin Gözdesi Oldu

Başlarda Yadırganan Kadın Kasap, Becerisiyle Müşterilerin Gözdesi Oldu

Destek için kocasının kasap dükkanında çalışmaya başlayan ve müşteriler tarafından ilk başlarda yadırganan kadın kasap, becerisiyle müşterilerin yeni gözdesi oldu.

12.07.2015 12:10  Güncelleme: 17:28

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde yaşayan 42 yaşındaki Şerife Tunca, kayınpederi ve kocasına destek olmak için aileye ait kasap dükkanında çalışmaya başladı. Bir kadını kasap olarak karşılarında gören müşteriler başlangıçta şaşırırken, işinin ehli olduğunu anlayınca takdir etti.

GÖRENLER ŞAŞIRDI

Burhaniye merkezine 12 kilometre uzaklıktaki Ağacık Köyü'nde iki kardeşin rekabeti vatandaşa yaramış, dana kıyma 28, kuzu eti 25, oğlak eti de 15 liraya kadar düşmüştü. Tunca ailesi, işlerin artmasıyla birlikte ailecek çalışmaya başladı. Yorgun düşen kayınpederi ile kocasına destek olmak için iki çocuk annesi Şerife Tunca da kolları sıvadı. Önlüğünü takan, eline aldığı bıçak ve satırıyla tezgahın ardına geçen Şerife Tunca, başta şaşkınlık yarattı.

MÜŞTERİLERİN ARTMASINI SAĞLADI

Kadın kasaba alışkın olmayan vatandaşlar önce yadırgadıkları Şerife Tunca'nın işinin ehli olduğunu anlayınca takdir etmeye başladı. Aynı zamanda bir kadın olması nedeniyle hijyene daha fazla önem göstereceğini düşünenler, işyerinin müşteri yoğunluğunun daha da artmasını sağladı.

"İLK ÖNCE BAYAĞI YADIRGADILAR"

İşini severek yaptığını söyleyen Şerife Tunca, "Kasap dükkanı eşime ait. Ama beraber çalışıyoruz. Hayat müşterek. Eşim dışarıdayken, elemanlarla birlikte ben idare ediyorum dükkanı. Oğlum var. Kızım var. İşimi seviyorum. İlk önce müşteriler bayağı yadırgadı. Şimdi ise bir kadın olarak alıştılar bana. Gayet de güzel bir işimiz var." dedi.

"HALKIN HİZMETİNDEYİZ"

Kayınpeder Ahmet Tunca, "Babamdan geliyor bu meslek. 78 yaşındayım. Torunlarımla, gelinimle, oğlumla aynı mesleğe devam ediyoruz. Halkın hizmetindeyiz." diye konuştu.

Müşterilerden Polat Polat, "Önce bir kadın kasap görünce çok şaşırdım. Ama işini iyi yaptığını görünce şaşkınlığım geçti. Temiz et yapıyorlar. Bir kadının kasap olarak çalışması daha temiz ve güvenilir hissettirdi." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Başlarda Yadırganan Kadın Kasap, Becerisiyle Müşterilerin Gözdesi Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (38)

  • dino: Artık haber kalmamış bunu habere etmisler:) 12 1 Yanıtla
  • Berkay kayalar: Saçına bir bandana taksa daha iyi olurdu en azından etlerin içine kadın kılı düşmezdi 3 8 Yanıtla
  • siirtli: hemen kriz masasi oluşsun avrupa birliği derhal toplansin...habere bak gazoz iç 8 0 Yanıtla
  • mykafkas: İyi de bunun haber olacak nesi var??tir şöförülüğü yapan bayan da gördü bu millet. büyük marketlerin et reyonlarinda hep bayanlar çalışıyor 7 1 Yanıtla
  • Raj kapoor : Ne var bunda 5 1 Yanıtla
  • N.D: Şaşıracak ne varki?İş bulmuş çalışıyor, kutlarım.Her iş kutsaldır.Darısı işsizlerin başına.... 5 1 Yanıtla
  • Emre: Ulan habere bak çay demle. benim de teyzem traktör kullanıyor gelin haber yapın :) 5 0 Yanıtla
  • Şakacı: Hayır olamaz inanmıyorum 3 2 Yanıtla
  • Emre: Aaaaa ne kadar ilginç bir haber. resmen şok oldum. nasıl olurda kasapda bir kadın çalışır hayret birşey nasıl birşey bu. yumurtaya can veren Allahım nelere kadilsin. 4 0 Yanıtla
  • fahri: Bizim sanayide kaynakçı lık yapan kadın var. Onu haber yapın 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement