Büro Memur-Sen'den Yemekhane Talebi - Son Dakika
Yerel

Büro Memur-Sen'den Yemekhane Talebi

Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Necmettin Alaş, valiliğe ait yemekhane bulunmadığından dolayı bazı kurum personellerinin mağdur olduklarını savundu.

25.06.2015 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büro Memurları Sendikası (Büro Memur-Sen) Diyarbakır Şube Başkanı Necmettin Alaş, valiliğe ait yemekhane bulunmadığından dolayı bazı kurum personellerinin mağdur olduklarını savundu.

Alaş, yaptığı açıklamada, valiliğe ait yemekhanenin 2003 yılında haksız bir şekilde kapatıldığını ileri sürerek, tekrar açılması için sendika olarak bazı girişimlerde bulunduklarını belirtti.

Vali ve Vali yardımcıları ile konuyu konuşmalarına rağmen bir ilerleme kaydedilmediğini öne süren Alaş, şöyle konuştu:

"Şu anda Valilik personelleri başta olmak üzere İl ve İlçe Nüfus Müdürlüğü personelleri, İl Dernekler Müdürlüğü personelleri ve İlçe Yenişehir Nüfus Müdürlüğü personelleri öğle yemekleri için mağdur olmaktadırlar. Ülkemiz genelinde Büyükşehir statüsünde olan tüm illerin valiliği ait yemekhanesi vardır. Ancak ilimizin de büyükşehir olmasına rağmen valiliğe ait yemekhanenin olmaması negatif bir ayrımcılıktır. Valilik binasına bitişik olan valiliğe ait binada üçüncü kat boş olmasına rağmen niçin yemekhane yapılmıyor."

Alaş, yemekhane sorununun en kısa süre içerisinde çözülmesi talebinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büro Memur-Sen'den Yemekhane Talebi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement