Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Yarı Final İçin Avantajlı Skor - Son Dakika
Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Yarı Final İçin Avantajlı Skor

Bursa Büyükşehir Belediyespor\'da Yarı Final İçin Avantajlı Skor

Bursa büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk müsabakasında deplasmanda Asterix Kieldrecht'i 3-0 gibi net bir skorla yenerken yarı final yolunda da büyük bir avantaj elde etti.

10.02.2016 11:19

Bursa büyükşehir Belediyespor bayan voleybol takımı, CEV Challenge Kupası çeyrek final ilk müsabakasında deplasmanda Asterix Kieldrecht'i 3-0 gibi net bir skorla yenerken yarı final yolunda da büyük bir avantaj elde etti.

Karşılaşmayı değerlendiren Bursa Büyükşehir Belediyespor başantrenörü Dragan Nesiç, önemli bir sonuca imza attıklarını, 24 Şubat'ta Bursa'da yapılacak rövanş için önemli bir skor aldıklarına dikkati çekerken şunları söyledi:

"Oyuncularımı kutluyorum. Çok önemli bir maçta olağanüstü mücadele ettiler ve 3-0 kazandılar. Yarı final öncesi bizim için çok büyük avantaj oldu. Asterix Kieldrecht bilindiği gibi Belçika milli takımının oyuncularını bünyesinde bulunduran bir takım. Bu galibiyetle yarı final yolunda büyük avantaj yakaladık. Takımımız çok iyi mücadele etti. Oyuncularımız çok ama çok önemli bir reaksiyon gösterdi. Takımımı yürekli oyunları ve aldıkları galibiyet nedeniyle kutluyorum."

JELENA 2 HAFTA DAHA YOK

Sırp orta oyuncu Jelena Nikoliç'in sakatlığı nedeniyle 2 maçtır görev yapamadığınI hatırlatan Nesiç, şöyle devam etti:

"Jelena, İlbank ve Asterix Kieldrecht maçlarında sakatlığı nedeniyle yoktu. Sanıyorum 2 hafta daha bizimle olamayacak. Bursa'ya döndükten sonra MR'ı çekilecek ve durumuna bakacağız. Maça gelecek olursak Selime ve Joyce gerçekten çok iyi oynadılar. Takımım da kötü diyebileceğim oyuncum yoktu. Çok ama çok iyi mücadele ettik. Bu mücadelenin karşılığını aldık. Biliyorsunuz, Avrupa'da kalitenin önemi yok. Önemli olan bir üst tura adınızı yazdırabilmektir."

"VAKIF'I YENMEK İSTİYORUZ"

Cumartesi günü İstanbul'da Vakıfbank ile karşılaşacaklarını vurgulayan Nesic, rakiplerinin Avrupa'nın da en iyi takımlarından biri olduğunu vurgularken de şunları söyledi:

"Biz de takım olarak böyle rakiplere karşı iyi mücadele ediyoruz. Onlar da biz de Avrupa kupalarında mücadele ediyoruz. İstanbul'a kazanmak için gideceğiz. Vakıfbank maçından sonra oynayacağımız Trabzon İdmanocağı mücadelesi daha önemli. Bu tür zor maçları oynamayı bilmemiz ve iyi olmamız gerekiyor."

"MÜCADELE ÜST DÜZEYDEYDİ"

Bursa Büyükşehir Belediyespor Başkan vekili İlhan Satık ise Asterix Kieldrecht mücadelesinden sonra oyuncularını tek tek tebrik ederken Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin kendisini arayarak oyuncularını başarılı sonuç üzerine kutladığını söyledi. Voleybol Şubesi Koordinatörü Ersin Yılmaz'da, "Takımımız gerçekten olağanüstü mücadele etti. Burada yaşayan Türkler bizi yalnız bırakmadı. Onların verdiği destekle önemli bir galibiyete imza attık. Önemli olan rövanş karşılaşmasını da kazanarak yarı finale fire vermeden çıkabilmek. Oyuncularımızın bunu başaracaklarına inanıyoruz" diye konuştu. - Beverenbelçika

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Bursa Büyükşehir Belediyespor'da Yarı Final İçin Avantajlı Skor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement