Bursa'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Bursa\'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı

Bursa’nın Mudanya ilçesi Göynüklü Mahallesi civarında çamlık alanda çıkan orman yangını 12 saatlik aralıksız çalışmanın ardından büyük oranda kontrol altına alındı.

30.08.2015 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın Mudanya ilçesi Göynüklü Mahallesi civarında çamlık alanda çıkan orman yangını 12 saatlik aralıksız çalışmanın ardından büyük oranda kontrol altına alındı.

Mudanya ilçesi Göynüklü ve Çağrışan mahalleleri mevkiinde kırsal kesiminde çıkan yangına Bursa Orman Bölge Müdürlüğü ve Bursa Büyükşehir Belediyesi, İstanbul, Kocaeli ve Bilecik'ten gelen ekipler, yaklaşık 100 itfaiye aracıyla müdahale etti. yaklaşık 50 hektarlık bir alanı küle döndüren yangının büyük bir bölümü sabaha kadar devam eden yoğun çalışmalar sonucu büyük oranda kontrol altına alındı. Orman Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, kontrol altına alınan bölgelerde söndürme ve soğutma çalışmalarının karadan devam ettiği, günün ağarmasıyla birlikte havadan da müdahale edilerek kapsamlı soğutma çalışmalarının yapılacağı bildirildi. Ayrıca edinilen bilgiye göre, yangında can kaybı yaşanmazken, dumandan etkilenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Orman Yangını Kontrol Altına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement