Bursa'daki Terör Saldırısı - Son Dakika
Güncel

Bursa'daki Terör Saldırısı

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Bursa'da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin olarak, "Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankensteinleri kirli hedeflerine asla ulaşamayacak.

28.04.2016 20:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Bursa 1 Nolu Şube Başkanı Numan Şeker, Bursa'da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin olarak, "Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar, bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankensteinleri kirli hedeflerine asla ulaşamayacak." değerlendirmesinde bulundu.

Şeker, yazılı açıklamasında, terörün karanlık yüzünü dün ulu şehir Bursa'da, açılışında Peygamber torunu Emir Sultan'ı misafir eden, Somuncu Baba'nın vaaz verdiği, imamı Süleyman Çelebi'nin namaz için kapısını açtığı, maneviyatı ile İslam dünyasında önemli yeri olan Ulu Cami'de gösterdiğini belirtti.

Hain terör saldırısında vatandaşlardan can kaybı yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Şeker, "Bursa'nın ve Türkiye'nin birliğine, huzuruna ve bütünlüğüne karşı yapılan terör saldırılarını kınıyor ve lanetliyoruz. Bu saldırılarda yaralanan vatandaşlarımıza Allah'tan acil şifalar dileyerek ailelerine geçmiş olsun diyorum" ifadesini kullandı.

Şeker, millettin vakur duruşu ile terörün hedefine asla ulaşamayacağını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Terör örgütleri, emperyalist üst akılları ve destekçileri ne yaparlarsa yapsınlar bu topraklarda kardeşlik devam edecek, barış maskeli çağın Frankensteinleri kirli hedeflerine asla ulaşamayacak. Türkiye'yi ve ümmet coğrafyasını hedef alan senaryonun, senaristlerini de aktörleri ve figüranlarını da iyi tanıyoruz. Terör saldırıları sonrasında kargaşa meydana getirmek için fitneyi yaygınlaştırmaya çalışanları da biliyoruz. Medeniyet birikimimiz bizi burada sorumlu kılmakta, terör kabusuna son verecek gücü de bize vermektedir. Milletimiz, kendi varlığına yönelen her tehdidi, birliği ve beraberliğini kalkan yaparak bertaraf etmeyi bilmiştir, bugün de üzerine düşeni yapacaktır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bursa'daki Terör Saldırısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement