Bursa Mangala Şampiyonu, Ali Emre Akman - Son Dakika
Yerel

Bursa Mangala Şampiyonu, Ali Emre Akman

Bursa Mangala Şampiyonu, Ali Emre Akman

Türk zekâ ve strateji oyunu Mangala’nın genç nesillere tanıtılması amacıyla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmanın şampiyonu Mustafa Kemalpaşa Özel Nilüfer İrem Ortaokulu öğrencisi Ali Emre Akman oldu.

01.06.2014 09:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk zeka ve strateji oyunu Mangala'nın genç nesillere tanıtılması amacıyla Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmanın şampiyonu Mustafa Kemalpaşa Özel Nilüfer İrem Ortaokulu öğrencisi Ali Emre Akman oldu.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Görükle Kız Meslek Lisesi ile Final Okulları'nın katkılarıyla bu yıl ilki düzenlenen Bursa Mangala Turnuvası'nın finaline 9 öğrenci kaldı. Büyük şekişmeye sahne olan yarışmada Mustafa Kemalpaşa Özel Nilüfer İrem Ortaokulu öğrencisi Ali Emre Akman birinci, İnegöl İshakpaşa Ortaokulu öğrencisi Talha Akı ikinci ve Nilüfer Üçevler şehit Faik Gökçen Ortaokulu öğrencisi Osman Maskar üçüncü oldu. Yarışmacılara kupa ve madalyalarını takdim eden İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Bilici, başta dereceye giren öğrenciler olmak üzere tüm yarışmacıları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Turnuvada ilk ikiye giren Ali Emre Akman ve Talha Akı, Eskişehir'de Türkiye çapında yapılacak Mangala turnuvasında Bursa'yı temsil etmeye hak kazandı. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bursa Mangala Şampiyonu, Ali Emre Akman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement