Bursa Milletvekili Canan Candemir, Başkan Sargın'ı Tebrik Etti - Son Dakika
Güncel

Bursa Milletvekili Canan Candemir, Başkan Sargın'ı Tebrik Etti

Bursa Milletvekili Canan Candemir, Başkan Sargın\'ı Tebrik Etti

Bursa AK Parti Milletvekili ve AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Canan Candemir Çelik, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın'ı tebrik etti.

14.04.2014 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Milletvekili Çelik'i, İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Hıştıroğlu, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Demirbaşa ve yönetimi karşıladı.

Belediye önünde karşılanan Çelik, başkanlık makamında yaptığı konuşmasında"Öncelikle Belediye Başkanı Osman Sargın ve yönetimini, AK Parti İlçe Başkanlığını ve partinin tüm kadrolarında yer alan hizmetkarlarını da canı gönülden tebrik ediyorum. Seçim süreci boyunca hanımlarımızın gösterdiği özverili çalışmalarını ayrıca kutluyorum. Oluşturulacak Kent Konseyi kadın kollarında önemli hizmetler vereceklerine gönülden inanıyorum. İznik Tarihi, Tarımı, Gölü, Surları ve İznik çinisi ile çok özel bir yer. Bu değerleri çok iyi bilmeli ve değerlendirmeliyiz" dedi.

Belediye Başkanı Osman Sargın ise yaptığı konuşmada "Hizmet için halk bizi teveccüh gösterdi. Bizler de önceliklerimizi sıralayarak ilk olarak Belediye Hizmet binası için çalışmalarımıza başladık. Ardından yapılması gereken öncelikler doğrultusunda gündemimizi oluşturacağız" dedi. Ardından Başkan sargın günün anısına Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik'e Çini tabak hediye etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bursa Milletvekili Canan Candemir, Başkan Sargın'ı Tebrik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement