Bursa Sağanak Yağış İznik?te Su Baskınlarına Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Bursa Sağanak Yağış İznik?te Su Baskınlarına Neden Oldu

Bursa Sağanak Yağış İznik?te Su Baskınlarına Neden Oldu

Sağanak yağış İznik'te su baskınlarına neden oldu BURSA'nın İznik İlçesi'nde, sağanak yağış yüzünden derelerin taşması sonucu bazı evleri su bastı.

07.04.2015 14:50

Sağanak yağış İznik'te su baskınlarına neden oldu

BURSA'nın İznik İlçesi'nde, sağanak yağış yüzünden derelerin taşması sonucu bazı evleri su bastı. Atatürk Caddesi'nde, yağmur yüzünden çöken yola düşen taksi vinç yardımıyla kurtarıldı.

İznik'te dün gece ani bastıran sağanak yağış nedeniyle Doktor Suyu Deresi taştı. Yağış ve derenin taşması sonucu Yeşil Camii Mahallesi Marmara Sokak'ta bulunan bazı evlerin alt katlarında su baskınlarına neden oldu. İlçede trafiğin en yoğun olduğu Atatürk Caddesi'nde de bir taksi çöken yolda oluşan çukura düştü. Araç vinç yardımıyla kurtarılırken, yağış ve su baskınları üzerine BUSKİ ve belediye ekipleri gece boyunca çalıştı.

Evini su basan Cemil Ataç adlı vatandaş tüm eşyalarının kullanılamaz hale geldiğini söyledi. Diğer bir mağdur Mustafa Sevinç ise evindeki tüm eşyaları yeni aldığını belirterek, zararının büyük olduğunu bildirdi.

GÖRÜNTÜ GEÇİLİYOR

Haber-Kamera: Mehmet BULDU/İZNİK(Bursa), (DHA)-

==========================================

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Sağanak Yağış İznik?te Su Baskınlarına Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Yan komşu: Öncelikle geçmiş olsun diyorum. Evlerine yeni taşınmıslardı. Tek suçları alt katta oturmak olan bu ailenin zararını kim karşılayacak. ! 1 0 Yanıtla

Advertisement