Bursaspor Büyükşehir Ettu Cup'ta Mücadeleye Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Büyükşehir Ettu Cup'ta Mücadeleye Başlıyor

Bursaspor Büyükşehir Ettu Cup\'ta Mücadeleye Başlıyor

BU yıl Türkiye'yi ETTU (Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği) Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün kadın masa tenisi sporcuları ilk sınavını yarın Fransa'nın ALCL TT Grand -Quevily karşısında verecek.

29.09.2016 10:30

BU yıl Türkiye'yi ETTU (Avrupa Masa Tenisi Federasyonları Birliği) Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün kadın masa tenisi sporcuları ilk sınavını yarın Fransa'nın ALCL TT Grand -Quevily karşısında verecek. Fethiye Spor Kompleksi'ndeki mücadele saat 16.00'da başlayacak. Bursa Büyükşehir Belediyespor Melek Hu, Yu Mengyu, Aleksandara Privalova ve Simay Kukalçeken'li kadrosuyla yarın galibiyet arayacak.

ETTU Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele edecek olan Bursa Büyüşehir Belediyespor, 28 Ekim'de Macaristan deplasmanında Szekszard AC, 25 Kasım'da yine deplasmanda Fransız ALCL TT Grand Qouevily takımı ile karşılaşacak. Büyükşehirli raketler son maçında ise Bursa'da 2 Aralık tarihinde Szekszard AC ile oynayacak.

- Bursa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Büyükşehir Ettu Cup'ta Mücadeleye Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement