Bursaspor Çaykur Rizespor Maçı İçin Rize'ye Geldi - Son Dakika
Güncel

Bursaspor Çaykur Rizespor Maçı İçin Rize'ye Geldi

Bursaspor Çaykur Rizespor Maçı İçin Rize\'ye Geldi

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için özel uçakla Yenişehir'den önce Trabzon'a ardından da karayoluyla Rize'de konaklayacakları otele geçerek kampa girdi.

27.09.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig'in 4'üncü haftasında oynayacağı Çaykur Rizespor maçı için özel uçakla Yenişehir'den önce Trabzon'a ardından da karayoluyla Rize'de konaklayacakları otele geçerek kampa girdi.

Yeşil beyazlı kafilede 19 futbolcu yer alırken, cezası biten Şamil ve Yasin kafilede yer almayan isimler oldu. Öte yandan Bursaspor U21 takımı da Çaykur Rizespor U21 takımıyla yapacağı karşılaşma için A takımıyla birlikte aynı uçakta Trabzon'a oradan da Rize'ye geçti.

THY'DEN JEST

Bursaspor'un ulaşım sponsoru Türk Hava Yolları, yeşil beyazlı kafileyi uçak girişinde Bursaspor marşlarıyla karşıladı. Uçak Trabzon'a indiğinde de marşlar yeniden çalındı.

VALİ VE BELEDİYE BAŞKANI DA GELDİ

Bursaspor'u Bursa Valisi Münir Karaloğlu ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de yalnız bırakmadı. Karaloğlu ve Altepe takım uçağıyla birlikte Trabzon'a gelirken, yarın da karşılaşmayı izleyecekleri öğrenildi.

TARAFTARLAR KARŞILADI

Yeşil beyazlı kafileyi Trabzon'da taraftarlar karşıladı. Bursaspor taraftarları takıma başarı dilerken, teknik direktör Şenol Güneş'e de çiçek vererek hatıra fotoğrafı çektirdi.

FERNANDAO: "AKLIMIZDA SADECE GALİBİYET VAR"

Çaykur Rizespor maçı öncesi değerlendirmede bulunan Bursaspor'un golcüsü Fernandao şunları söyledi:

Bursaspor'un Gölcüsü Fernando, Maça tamamen konsantreyiz. Çaykur Rizespor'a saygı duyuyoruz ama kafamızda sadece galibiyet var. Sakatlığımın üzerinden belli bir dönem geçti. Beşiktaş maçında ayağım şişmişti. Yeterince vakit vardı ve tedavilerim gerçekleşti. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Takım arkadaşlarım ve ben bu maçın gerçekten muhtemel sonuçlarının öneminin farkındayız. Galibiyet alırsak aklımızdaki yere daha yakın geçebiliriz. Beşiktaş karşısında da iyi oynadık ama istediğimiz sonucu elde edemedik. Moralimizi bozmadan aynı oyunu devam ettirebilirsek bu ligde daha çok maç kazanırız. Umarım buna da Çaykur Rizespor maçında başlarız. Her zaman en iyisi geçen yılın üzerine çıkmaktır. Geçen sezon geldiğimde yarım sezon buradaydım ve belli sayıda gol attım. Bu yıl daha fazlasını atmak istiyorum. En önemlisi ise takımın durumu." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursaspor Çaykur Rizespor Maçı İçin Rize'ye Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement