Busmek Kayıtları Başladı - Son Dakika
Yerel

Busmek Kayıtları Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, Meslek Sahibi Olmak veya İlgi Duydukları Sanatsal Alanlarda Kendilerini Geliştirmek İsteyen Vatandaşlara Yönelik Düzenlediği Bursa Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (busmek) Yeni Dönem Kayıtları Başladı

22.09.2010 13:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesinin, meslek sahibi olmak veya ilgi duydukları sanatsal alanlarda kendilerini geliştirmek isteyen vatandaşlara yönelik düzenlediği Bursa Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarının (BUSMEK) yeni dönem kayıtları başladı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, BUSMEK'in 2010?2011 eğitim öğrenim dönemi kayıtları, 30 Eylül Perşembe gününe kadar yaptırılabilecek.

Kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, Merinos'taki Atatürk Kongre Kültür Merkezinde bulunan BUSMEK İdari Merkezi ile Alacahırka, Hürriyet, Merinos, Başaran, Hocataşkın, Vatan, Beşevler, Kestel, Gürsu, Mudanya ve Gemlik kurs merkezlerine başvurabilecek.

Vatandaşların ücretsiz olarak katıldıkları kurslarla yeteneklerini keşfetmelerine olanak sunan BUSMEK, bu yıl biri spor merkezi olmak üzere 12 farklı kurs merkezinde hizmet verecek.

Bursalı ev kadınlarının, öğrencilerin ve her yaştan vatandaşın yararlanabileceği kurslar, bireylerin sosyal yaşamda daha aktif rol almalarını da sağlıyor.

(ZHL-MUR) - BURSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Busmek Kayıtları Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement