Büyük Birlik Partisi'nde "Çatı Aday" Tepkisi Büyüyor - Son Dakika
Politika

Büyük Birlik Partisi'nde "Çatı Aday" Tepkisi Büyüyor

Büyük Birlik Partisi\'nde "Çatı Aday" Tepkisi Büyüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana Eski İl Başkanı ve MKYK üyesi Adem Arık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklamasına karşı çıkarak, kararı “Talihsiz” olarak nitelendirdi ve kararın, tabanda meşru olmayan delegasyonla alındığını öne sürdü.

21.07.2014 11:26

Büyük Birlik Partisi (BBP) Adana Eski İl Başkanı ve MKYK üyesi Adem Arık, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklamasına karşı çıkarak, kararı "Talihsiz" olarak nitelendirdi ve kararın, tabanda meşru olmayan delegasyonla alındığını öne sürdü.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin, CHP ve MHP'nin çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini açıklaması üzerine tepkiler sürüyor. Karara, yazılı bir açıklama yaparak tepki gösteren Adem Arık, İhsanoğlu'nun, BBP çizgisiyle uyuşmadığını belirtti. Kararı olumsuz bulduklarını vurgulayan Arık, "Bizler, taşra teşkilatları, yöneticileri ve kurucuları olarak Genel Merkez'in ve Genel Başkan Mustafa Destici'nin aldığı kararı olumlu bulmadığımız gibi aynı zamanda BBP'nin çizgisiyle de uyuşmamaktadır. Genel Başkan'ın almış olduğu bu talihsiz kararın, kendi ve yandaşlarının kararı olduğunu, bütün teşkilat mensuplarını kapsamadığı, yüce halkımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur" ifadelerini kullandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Büyük Birlik Partisi'nde 'Çatı Aday' Tepkisi Büyüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement