Büyük Zafer'in 93. Yıldönümü - Son Dakika
Yerel

Büyük Zafer'in 93. Yıldönümü

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü Koçarlı'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

30.08.2015 15:18

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 93. yıl dönümü Koçarlı'da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Koçarlı Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri adına günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yapan, Uzman Jandarma Kademeli Çavuş Gökhan Eker, 30 Ağustos'un ülke tarihindeki önemine dikkati çekti.

Kaymakamlık makamında devam eden törende, Kaymakam Fırat Çelik, tebrikleri kabul etti.

İncirliova

İncirliova'da Atatürk Anıtı'na çelenk konulmasıyla başlayan kutlama törenleri, İncirliova Kaymakamı Ediz Sürü, İlçe Kaymakamlık makamında tebrikleri kabul etmesiyle devam etti.

Atatürk Meydanı'nda yapılan törende konuşan Belediye Başkanı Gürşat Kale, "Şüphesiz ki Türk milletini tarihten silmek isteyen iç ve dış güçlere karşı verdiğimiz Kurtuluş Savaşı tarihe altın harflerle yazılmış eşi ve benzeri olmayan bir kahramanlık destanıdır. Son zamanlarda ülkemizin içinde bulunduğu terör saldırılarıyla birlikte kutsal vatan toprağını savunmakta gözlerini kırpmadan canlarını ve kanlarını feda eden tüm güvenlik güçlerimize minnettarız" dedi.

Köşk

Köşk ilçesinde Atatürk Anıtına çelenk konulmasının ardından, bir konuşma yapan Garnizon Komutanı Yüzbaşı Bekir Çiçek, 30 Ağustos zaferinin, Türk ulusunun son neferine kadar yok edilmedikçe, istiklalinin elinden alınamayacağını ispatladığını söyledi.

Kutlama programı, yapılan konuşmaların ardından geçit töreni son buldu.

Çine

Hükumet Konağı'nda düzenlenen törende, Çine Kaymakamlığı, Çine Jandarma Komutanlığı ve Çine Belediyesi Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törene Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Garnizon Komutanı Pilot Yüzbaşı Osman Olgun, Çine Belediye Başkan Vekili Burhan Kandemir, oda başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri ve parti temsilcileri katıldı.

Buharkent

Buharkent Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk Anıtı'nda çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Kaymakam Cemil Öztürk, daha sonra makamında tebrikleri kabul etti.

Söke

Zafer Bayramı'nın 93. yıldönümü, Söke'de törenle kutlandı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Garnizon Komutanı Piyade Kd. Kur. Albay Erol Akman, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ve Cumhuriyet Savcısı Mustafa İberya Arıkan tarafından Atatürk Anıtına çelenk sunulup, Belediye Bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunuldu.

Kaymakamlıkta yapılan törende, Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, tebrikleri kabul etti. Piyade Üsteğmen Ferdi Acar'ın konuşma yaptığı tören, askeri birliklerin resmi geçidi ile sona erdi.

Kuyucak

Kuyucak Cumhuriyet Meydanı, Atatürk Anıtı önünde düzenlenen kutlama törenine Kuyucak Kaymakamı Ahmet Dalkıran, Kuyucak Belediye Başkan Vekili Mehmet Çömden, siyasi parti yetkilileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Kutlama töreni, Atatürk Anıtına çelenk konulmasıyla başladı. Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin anıta konmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Daha sonra Kaymakam Ahmet Dalkıran makamında tebrikleri kabul etti.

Protokol üyeleri daha sonra Kuyucak Jandarma Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Büyük Zafer'in 93. Yıldönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement