Büyükşehir Belediyesi'nden Narenciye Festivali'ne 300 Bin TL Destek - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Belediyesi'nden Narenciye Festivali'ne 300 Bin TL Destek

Büyükşehir Belediyesi\'nden Narenciye Festivali\'ne 300 Bin TL Destek

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantı döneminin birinci birleşim toplantısını, Kongre Merkezi’nde gerçekleştirdi.

14.10.2014 10:38

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi, Ekim ayı olağan toplantı döneminin birinci birleşim toplantısını, Kongre Merkezi'nde gerçekleştirdi. Meclis,15-17 Kasım 2014 tarihleri arasında beşincisi gerçekleşecek olan 'Narenciye Festivali'ne, Büyükşehir Belediyesi'nin 300 bin lira maddi destek sağlamasını oy birliği ile kabul etti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın başkanlık ettiği toplantıda, gündemdeki konular ele alındı ve ilgili maddeler, bağlı bulundukları komisyonlara havale edildi. Toplantının ilk gündem maddesinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin ortak olduğu şirketlerin hesaplarını inceleme komisyonunda görev yapan meclis üyesi Hüseyin Nail Trak'ın vefatı nedeniyle, bu göreve aynı partiden Akın Güneş seçildi. Bir diğer gündem maddesinde, 15-17 Kasım 2014 tarihleri arasında beşincisi gerçekleşecek olan 'Narenciye Festivali'ne, Büyükşehir Belediyesi'nin 300 bin lira maddi destek sağlaması oy birliği ile kabul edildi.

Üniversiteyi kazanan öğrencilere yapılacak eğitim yardımının hangi kapsamda olacağının yeniden ele alındığı toplantıda, ailesi Mersin'de ikamet etmesi şartı ile Türkiye ve KKTC sınırları içinde olan özel ve vakıf üniversitelerinin en az 4 yıllık fakültelerini yüzde 100 burslu kazanan öğrencilerin de eğitim yardımından faydalanması karara bağlandı. Toplantıda ayrıca, eğitim yardımından faydalanmak isteyen öğrencilerin, başvurularını 31 Ekim 2014 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerektiği belirtildi. İlçelere ait değişik mahallelerdeki plan tadilatlarının da ilgili komisyonlara havale edildiği toplantıda, Macit Özcan Spor Tesisleri içerisinde yer alan futbol sahasının, tesisten ayrılarak yeni bir giriş kapısı açılması ve bu sahaya 'Mersinli Ahmet Stadı' adının verilmesi oybirliği ile kabul edildi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Belediyesi'nden Narenciye Festivali'ne 300 Bin TL Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement