Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde Seçim Heyecanı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde Seçim Heyecanı

Büyükşehir Çocuk Meclisi\'nde Seçim Heyecanı

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi’nde seçim heyecanı yaşandı.

05.12.2015 15:04

Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nde seçim heyecanı yaşandı. 21.dönem Çocuk Meclisi'nin 150 asıl üyesinin belirlenmesi için 9 ayrı merkezde sandık kuruldu.

Başkentli 2713 çocuğun seçim heyecanı yaşadığı günde adaylar, pankart ve afişlerle propaganda yaptı, projelerini anlattı ve çeşitli hediyeler dağıttı.

1995 yılında kurulan Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nde, 21. dönem asıl üyeliğinin belirlenmesi için dokuz ayrı bölgeye kurulan sandıklarda oy kullanma işlemi saat 10.30'da başladı. Adayların kıyasıya yarıştığı seçimde çocuklara, saat 16.00'ya kadar oy kullanma imkanı verildi.

Sandıklardan çıkacak sonuçlara göre, Çocuk Meclisi'nin 150 yeni üyesi belirlenmiş olacak. Üyeler daha sonra Çocuk Meclisi Başkanı ile yönetim kurulu üyelerini seçecek.

Çocuk Meclisi Binası'nın yanı sıra oy kullanılan diğer yerler şöyle:

"Altındağ Çocuk Kulübü, Mamak Çocuk Kulübü, Keçiören Çocuk Kulübü, Esertepe Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, Pursaklar Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü, Batıpark Çocuk Kulübü, Sincan Çocuk Kulübü, Sincan Aile Yaşam Merkezi Çocuk Kulübü". - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir Çocuk Meclisi'nde Seçim Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement