Büyükşehir'de Buruk Bayramlaşma - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'de Buruk Bayramlaşma

Büyükşehir\'de Buruk Bayramlaşma

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve bürokratlar, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı.

18.09.2015 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ve bürokratlar, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nde Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma töreni düzenlendi. Büyükşehir Beldiyesi Tiyatro Salonu'nda gerçekleştirilen bayramlaşmaya Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, büyükşehir bürokratları ve personel katıldı.

Büyükşehir çalışanlarına hitap eden Başkan Hüseyin Sözlü, milletçe zor zamanlardan geçildiğini söyledi. Başkan Sözlü, "Cenab-ı Allah'a şükrediyoruz ki bir mübarek Kurban Bayramı'na daha ulaştık. Bu bayrama ulaşırken milletçe zor zamanlar geçiriyoruz. Aziz milletimizin birliğine saplanmış bir hançer olan hain PKK terör örgütü ne yazık ki iki aydır ülkemizi kana buladı. Memleket evlatları, ana kuzuları şehit ediliyor. Milletçe bir matemi yaşayarak bayramı idrak edeceğiz. Bedeli ödenmiş bir vatan için yeniden bedel ödememiz söz konusu değil. Ama binlerce yıldan beri üzerinde yaşadığımız, ecdadımızın bize armağanı olan bu vatan coğrafyası, tarihi süreç içinde bakıldığında yüzlerce kavme de mezar olmuştur. Anadolu'da hiç bir kavim, topluluk, millet bizim gibi bin yıldan fazla varlığını sürdürmemiştir. Biz bu coğrafyada binlerce yıldan daha fazla olmaya Allah'ın izniyle devam edeceğiz. Dünya, insanlık var oldukça, Türk Milleti de Anadolu'da olacaktır. Terör örgütü PKK, Türkiye'de son yıllarda gösterilen yönetim zafiyetinden dolayı silahlanmış, teçhizatlanmış olabilir ama söz konusu zayıf dönem bile onların emellerine ulaşmasına yetmeyecektir. Hainler bu milletten hak ettiği cevabı alacaktır" dedi.

"YOLUMUZ, HİZMET YOLUDUR"

8 Eylül 2015 günü Türkiye'de eş zamanlı olarak memleket evlatlarının, ülke sokaklarını al bayraklarla kızıla boyadığını, teröre karşı yürüdüğünü hatırlatan Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti:

"Türk Milleti'ne karşı olanlara, hainlik yapanlara karşı bir cevap verildi o gün. Ölçülü, demokratik kültüre has bir cevaptı. Milletimiz, vakarlı, olgun, iç çatışmaya meydan vermeyecek kadar ferasetli olduğunu bir kez daha gösterdi. Bin yıldır aynı coğrafyada, etle tırnak gibi iç içe geçmişliğimizin farkındalığı ortaya konuldu. Şehitlerimiz de bu coğrafyanın kıymetini artırıyor, yaptığımız hizmetler de üzerinde yaşadığımız bu vatan coğrafyasının kıymetini artırıyor. Biz de Cumhuriyet nesli olarak bu topraklara, insanımıza, milletimize hizmet ederek vatan coğrafyasının kıymetini, değerini artırmak zorundayız. Bu yol hizmet yoludur ve sizler bizim dava arkadaşlarımızsınız. Bizim için, kendimiz için değil, ülkemiz, milletimiz, hemşehrilerimiz için her gün daha fazlasını yapmaya mecburuz. Bu şuurla Adanalı hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz. Kurban Bayramı'nda bütün arkadaşlarımız, ilgili birimler gerekli hazırlıkları yerine getirdi. Arzu ettiğimiz şekilde huzurlu bir bayram geçecektir. Hepinize samimi, fedakar çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Cenab-ı Allah nice Kurban Bayramlarına milletimizi ve İslam Alemi'ni ulaştırsın. İnşallah Kurban Bayramı ve yaptığımız dualar milletimizin birliğine, beraberliğine, İslam Alemi'nin birliğine beraberliğine, aradığı huzuru bulmasına vesile olsun. Ailecek, millet olarak hepinizin bayramını tebrik ediyorum." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'de Buruk Bayramlaşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement