Büyükşehir'de Tatil Yok - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'de Tatil Yok

Büyükşehir\'de Tatil Yok

Bayram tatili olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi de, Başkan Mustafa Çelik de yoğun bir şekilde çalışıyor.

21.09.2015 11:20

Bayram tatili olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi de, Başkan Mustafa Çelik de yoğun bir şekilde çalışıyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, şehrin pek çok yerinde yapılan asfalt ve yol çalışmalarından bazılarını yerinde inceledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, incelemelerine Buğdaylı-Kızık Yolu'nda yapılan çalışmalarla başladı. Buğdaylı'daki yol çalışmalarının son durumu hakkında bürokratlarından bilgiler alan Başkan Mustafa Çelik, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla da sohbet etti. Buğdaylı'da namaz sonrası cemaat ile sıcak bir diyalog kuran Başkan Çelik, mahalledeki çocuklarla da yakından ilgilendi ve onlara forma hediye etti.

Başkan Çelik, daha sonra Kocasinan İlçesi'nin doğu-batı hattındaki en önemli güzergahlarından olan Orta Yol'daki çalışmaları takip etti. Buradan Karayolları Kavşağı'ndaki katlı kavşak çalışmalarına geçen Başkan Mustafa Çelik, çalışmaların son durumuna ilişkin bilgi aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Karayolları Kavşağı'ndan Hisarcık'a geçerek Hisarcık- Erciyes Yolu'ndaki çalışmaları yerinde inceledi. Burada şehrin pek çok yerinde sürdürülen asfalt ve yol çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Çelik, özellikle hafta sonları yapılmakta olan projeleri yerinde takip ettiğini söyledi. Büyükşehir ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını dile getiren Başkan Çelik, "Buğdaylı-Kızık Yolunu bitiriyoruz. Kocasinan Bulvarı üzerindeki kavşaklarda da çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Karayolları Kavşağı'nı kısa süre içinde trafiğe açacağız. Hisarcık-Erciyes Yolu'nda da son 400 metrelik etaptayız. Arife günü bu etabı da bitirip açacağız. Burada yol çalışmalarının yanı sıra KASKİ'nin altyapı çalışmaları da devam ediyor. Hacılar Yolu'nda ise Hacılar'dan geliş istikametini tamamladık. Bayram sonrası gidiş istikametinin yapımına başlayacağız" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'de Tatil Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement