Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu

Büyükşehir\'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in 2007 yılında temelini attığı Türkiye’nin en büyük engelli merkezinden biri olan Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yeniden yapılanmasıyla engellilere yönelik aktif bir şekilde hizmet vermeye başladı.

21.07.2014 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel'in 2007 yılında temelini attığı Türkiye'nin en büyük engelli merkezinden biri olan Özel Büyükşehir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yeniden yapılanmasıyla engellilere yönelik aktif bir şekilde hizmet vermeye başladı.

Bu kapsamda ilk kez engelli öğrencilere yönelik ücretsiz yaz okulu düzenlendi. 1.Engelsiz Yaz Okulu yoğun ilgi gördü. Dans, yüzme, el sanatları, müzik, spor, bilgisayar ve sosyal ve kültürel aktiviteler olmak üzere 7 branşta açılan Engelsiz Yaz Okulu'na 200 öğrenci kayıt yaptırdı. 45 dakikalık seanslardan oluşan eğitimlerde engelli çocukların yanı sıra onları bekleyen ailelerin de vakit geçirmesi sağlandığını belirtildi.

Aileler, ücretsiz verilen eğitimlerle ilgili olarak memnuniyetlerini dile getirirken, Başkan Menderes Türel'e teşekkür etti.

1.Engelsiz Yaz Okulu 29 Ağustos'ta sona erecek. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Engellilere Ücretsiz Yaz Okulu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement