Büyükşehir'den Kızılay'a Anlamlı Destek - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'den Kızılay'a Anlamlı Destek

Büyükşehir\'den Kızılay\'a Anlamlı Destek

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, kan bağışlamanın önemine vurgu yapmak üzere kan bağışı kampanyası düzenledi.

18.11.2014 16:09  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş de kan bağışında bulunarak, kampanyaya destek verdi. Büyükşehir Belediyesi'nin tüm çalışanları ile kampanyaya destek vereceğini söyleyen Memiş, ilk etapta Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı'na bağlı 50 personelin kan bağışında bulunduğunu dile getirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kan bağışı kampanyası ile Kızılay'a destek verdi. Manolya Meydanı'nda kurulan kan bağış merkezinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığına bağlı yaklaşık 50 personel destek verdi. Kızılay'ın Türkiye'de özellikle sosyal hayatta yürüttüğü faaliyetlerden bir tanesinin de ülke genelinde kan ihtiyacının karşılanması olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, "Dolayısıyla bir sosyal sorumluluk olarak Büyükşehir Belediyemiz de Kent Estetiği Daire başkanlığımızın öncülüğünde böyle bir kampanya başlattı. Biz de bu kampanyaya iştirak ediyoruz. İlk etapta 50 personelle kampanyaya katılım sağlandı. Ama bu sayı biraz daha artacak. Bu kampanyaya Belediyemizin bir birimi değil, tüm belediye çalışanlarımız zaman zaman destek verecek. Bunu çok önemsiyoruz. Aslında bir damla kan bir can olabilir. Bu anlamda belediyemiz tüm çalışanları ile bu kampanyaya destek verecektir" diye konuştu.

Manisalıları kan bağışına davet ediyoruz

17 ilçesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sosyal sorumluluk çalışmalarına destek verdiklerini kaydeden Memiş, "Manisa genelinde yapılabilecek her tyürlü faaliyette, talepte bulunan tüm sivil toplum kuruluşları ile el birliği ile çalışmalar yürütmek niyetindeyiz. Bunu şimdiye kadar yaptığımız çalışmalarda gösteriyoruz. Bugün de bunun örneğini uyguluyoruz. Bu anlamda bu kampanyanın hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu kampanya vesilesiyle tüm Manisalılar kan bağışlamaya davet ediyoruz" dedi. Kızılay Kan Merkezi doktorlarından Ayhan Öteyüzoğlu ise, kan bağışı kampanyasının organize edilmesinde emeği geçen herkese kan bekleyen hastalar adına teşekkür ettiğini dile getirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'den Kızılay'a Anlamlı Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement