Büyükşehir'den Yukarı Kayapınar'da Menfezli Önlem - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'den Yukarı Kayapınar'da Menfezli Önlem

Büyükşehir\'den Yukarı Kayapınar\'da Menfezli Önlem

Manisa Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde aşırı yağışlar sonrası oluşabilecek sel baskınları ve heyelanlara karşı önlemlerini arttırıyor.

17.11.2015 13:01

Manisa Büyükşehir Belediyesi kış mevsiminde aşırı yağışlar sonrası oluşabilecek sel baskınları ve heyelanlara karşı önlemlerini arttırıyor.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte, Manisa Büyükşehir Belediyesi il genelinde kentin ihtiyaçları noktasında projelerini bir bir hayata geçiriyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yunusemre İlçesi Yukarı Kayapınar Mahallesi'nde menfez ve dolgu çalışması yapıldı. Kış mevsiminde yaşanabilecek olası aşırı yağışlar sonrası oluşabilecek olan sel baskınları ve heyelanlara karşı yapılan çalışma mahalle sakinlerine rahat bir nefes aldırdı. Vatandaşlar yapılan çalışmalar nedeniyle memnuniyetini ifade ederek Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

İL GENELİNDE HUMMALI ÇALIŞMA

Yapılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu,"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün talimatları doğrultusunda Manisalı vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunabilmek için özveriyle çalışıyoruz. Bu anlamda ekiplerimiz il genelinde bir yandan asfalt çalışmalarını sürdürürken, bir yandan da kış aylarında yaşanabilecek olumsuzluklara karşı önlemlerini alıyor. Yunusemre ilçemizde Kayapınar Mahallemizde de menfez ve dolgu çalışması gerçekleştirerek bu bölgede yaşanabilecek olumsuz felaketlere karşı önlemimizi aldık" ifadelerinde bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'den Yukarı Kayapınar'da Menfezli Önlem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement