Büyükşehir Gördes Yollarını Asfaltlıyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir Gördes Yollarını Asfaltlıyor

Büyükşehir Gördes Yollarını Asfaltlıyor

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Gördes'e bağlı Malkoca Mahallesi ve çevre mahalleleri ilçe merkezine bağlayan grup yolunda 12 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdi.

12.07.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmayla bundan sonraki süreçte vatandaşlar daha rahat bir ulaşım sağlayabilecek.

İl genelinde vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlaması amacıyla asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes'e bağlı Malkoca Mahallesi ile çevre mahallelerini ilçe merkezine bağlayan grup yolunda asfalt çalışması gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'nce yürütülen çalışmayla bundan sonraki süreçte vatandaşların daha rahat bir ulaşım sağlayabilecekleri belirtildi. Çalışmayla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün il genelinde başlattığı asfalt hamlesi doğrultusunda çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Bu kapsamda Gördes'e bağlı Malkoca Mahallesi ve çevre mahalleleri ilçe merkezine bağlayan grup yolunda 12 kilometrelik asfalt çalışması gerçekleştirdik. Vatandaşlarımıza daha güvenli ve konforlu yollar sunabilmek için çalışmalarımızı aralıksız devam ettireceğiz" dedi. Yolda gerçekleştirilen çalışmalar bölge sakinlerinin de yüzünü güldürdü. Vatandaşlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e hizmetlerden dolayı teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir Gördes Yollarını Asfaltlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement