Büyükşehir'in Hanım Matineleri Çubuk'ta Başladı - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Hanım Matineleri Çubuk'ta Başladı

Çubuklu kadınlar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Kadınlar Matinesi adlı etkinlikte sanatçı Pınar Dilşeker’le coştu.

16.02.2014 09:58

Çubuklu kadınlar, Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Kadınlar Matinesi adlı etkinlikte sanatçı Pınar Dilşeker'le coştu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kadın Matineleri'nin ilki Çubuk'ta yapıldı. Kuzey Yıldızı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen programda Çubuklu kadınlar eğlenceli saatler geçirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek'in de konuklar arasında bulunduğu etkinlikte, düğün salonunu dolduran kadınlar, sanatçı Pınar Dilşeker'in söylediği şarkılarla unutamayacakları bir gün yaşadı.

Pınar Dilşeker programına nostaljik şarkıları seslendirerek başladı. "Gülüm benim", "Mavi Mavi" gibi döneminin çok söylenen şarkılarını Çubuklu kadınlarla birlikte söyleyen Pınar Dilşeker, zaman zaman sahneye davet ettiği konuklarıyla şarkılarını birlikte söyledi zaman zaman onlara söyletti.

Pınar Dilşeker yaklaşık 2 saat süren konseri boyunca çok sayıda eserin yanı sıra Ankara havalarını da seslendirdi.

ÇEKİLİŞLE ESTETİK BAKIM VE ELBİSE KAZANDILAR

Dilşeker'in konserinin ardından yapılan çekilişin ardından Çubuklu beş şanslı bayan, Stil danışmanı Aysu Kaba'nın "Stil otobüsü"nde yer almaya hak kazandı ve sürpriz hediye olarak da birer elbise kazandı. Çekilişlerde ayrıca şanslı konuklara elektrikli fırın, kahve makinesi, ütü, yemek takımı ve saç düzleştirici gibi eşyalar verildi.

Programın onur konuğu olarak sahneye davet edilen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek de Çubuklu kadınlara seslendi.

"Çubuk bizim gözbebeğimiz, Çubuklular her şeyin en iyisine layık" diyen Nevin Gökçek, kadınlara bazı tavsiyelerde bulunarak şunları söyledi:

"Biz bayanlar birbirimize destek olmak zorundayız, bir 'Allah razı olsun' alabiliyorsak ne mutlu bize, ailemiz için çalışacağız, ama biraz da kendimiz için çalışacağız, kendimize zaman ayırmamız lazım. Belediye size imkan verdiyse ondan yararlanın, Hanım Lokallerine, Aile Yaşam Merkezlerine gidin haftada iki gün de olsa kendinize zaman ayırın."

Nevin Gökçek, Çubuklu kadınlara birbirlerine destek olmaları çağrısında bulundu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Hanım Matineleri Çubuk'ta Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement