Büyükşehir'in Hemşehri Geceleri Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Hemşehri Geceleri Devam Ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Hemşehri Geceleri”, Çubuk ve Pursaklar’da Başkentlileri bir araya getirdi.

20.02.2014 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen "Hemşehri Geceleri", Çubuk ve Pursaklar'da Başkentlileri bir araya getirdi.

Başkent'in dört bir yanında düzenlenmeye devam eden "Hemşehri Geceleri" kapsamında Pursaklar Spor Salonu'nda bir araya gelen vatandaşlar, sanatçı Hüseyin Kağıt'ın "Hayatı Tespih Yapmışım" ve diğer sevilen türküleriyle coştu. Spor salonunu dolduran izleyiciler alkışlarla şarkılara eşlik ederken, hareketli türkülerde ise oynayarak eğlendiler. Daha sonra sahne alan Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Dansları Topluluğu seğmen gösterisinin ardından Bingöl, Üsküp ve Trabzon yöresinden halk oyunları sundu. Gecenin finalinde sahne alan Ankaralı Coşkun sevilen şarkıları seslendirirken, "Ankara'nın Bağları", "Dım Dım Yar" gibi hareketli türkülere izleyiciler de coşkuyla eşlik etti.

Hemşehri Geceleri, Çubuk'ta da Başkentlileri buluşturdu. Çubuk Kuzey Yıldızı Düğün Salonu'nda düzenlenen gecede Ankaralı Coşkun, bu kez Çubuklulara unutulmaz bir konser verdi. Büyükşehir Belediyesi FOMGET Halk Oyunları'nın gösterisi ise seyirciler tarafından ilgiyle izlendi. Çubukluların alkışlarla ve danslarla eşlik ettiği gecede Ankaralı Yasin de sevilen türkülerle seyircileri coşturdu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Hemşehri Geceleri Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement