Buzun Perileri' Narman'ın Gururu Oldu - Son Dakika
Güncel

Buzun Perileri' Narman'ın Gururu Oldu

Buzun Perileri\' Narman\'ın Gururu Oldu

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde mücadele eden Narmanspor ekibi Erzurum'un 5 bin nüfuslu ilçeninn gururu oldu.

22.03.2016 11:14

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Kadınlar Ligi'nde mücadele eden Narmanspor ekibi Erzurum'un 5 bin nüfuslu ilçeninn gururu oldu.

Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu tarafından Erzurum'daki 3 binlik Buz Arena'da düzenlenen Kadınlar Ligi dörtlü Play-Off karşılaşmaları kente heyecan getirdi. Erzurum temsilcisi Narmanspor, ilk maçında Genç Ankaralılar'ı 15-2, ikinci maçında ODTÜ'yü 5-1 yendi. Narmanspor, çekişmeli geçen son maçında İstanbul Buz Korsanları ekibine 8-5 yenildi.

Şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olarak gösterilen Narmanspor'un taraftarları ise Erzurum'daki maçlarda takımı yalnız bırakmadı. Erzurum Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından bu yıl 12'ncisi düzenlenen 'Uluslararası Kar Film Festivali'ne katılan sinema sanatçısı Selahattin Taşdöğen de Play- Off maçları sırasında memleketi Narman'ın maçlarına abone oldu. Kadın buz hokeyi takımının maçlarını büyük bir heyecanla izleyen Selahattin Taşdöğen, "Bir Narmanlı olarak bu takımla gurur duyuyorum. İnşallah bu senede şampiyon olacak. Başarılarının devamını diliyorum. Görün Narman'dan neler çıkıyor. Sadece tiyatrocu değil, buz hokey takımımız da var" diye konuştu.

Narmanspor'un 1986 yılında kurulduğunu ve ilk yıllarda futbol ile basketbol dallarında faaliyet gösterdiğine işaret eden Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, 2011'de Dünya Üniversiteler Kış Oyunları sayesinde buz hokeyiyle birlikte körling ve şort track gibi dalları da takım oluşturduklarını bildirdi. Narmanspor Kadın Buz hokeyi takımının geçen yıl Türkiye şampiyonu olduğuna dikkati çeken Narmanspor Kulüp Başkanı Hüseyin Yavuz, şunları söyledi:

"Buz Hokeyi takımımız kurulduğu yıl büyük başarı göstererek ligi üçüncü sırada bitirdi. İkinci sezonda ikinci ve üçüncü yılda şampiyon olduk. Bu yılda Play- off maçlarına kaldık. Maçlarda 2 galibiyet, 1 mağlubiyet aldık. Önümüzdeki günlerde yapılacak şampiyonluk maçlarında yine en güçlü aday biziz. Üst üste iki yıl şampiyon olmak için var gücümüzle mücadele ediyoruz. Erzurum'a Türkiye birincisi olarak döneceğiz. Takımdaki 7 sporcumuz milli takımda oynuyor. İyi bir ekibimiz var, sporcularımıza güvenimiz tam. Erzurum buz sporları açısından tesisleriyle bu başarıyı hak ediyor. Erzurum'da yetişen sporcular, kısa sürede iyi bir oyuncu oluyor."

- Erzurum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Buzun Perileri' Narman'ın Gururu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement