Çakıroğlu Cinayetiyle İlgili Sosyal Medyada Tahrik Edici Videoya Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Çakıroğlu Cinayetiyle İlgili Sosyal Medyada Tahrik Edici Videoya Gözaltı

İzmir Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili sosyal medyada tahrik edici video paylaşan bir kişi gözaltına alındı.

22.02.2015 10:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda öldürülen Fırat Yılmaz Çakıroğlu ile ilgili sosyal medyada tahrik edici video paylaşan bir kişi gözaltına alındı.

Adana Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, 20 Şubat 2015 tarihinde İzmir Ege Üniversitesi'nde karşıt görüşlü öğrenci grupları arasında çıkan kavga sonucu Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun hayatını kaybettiği hatırlatılarak, Adana'da 21 Şubat 2015 tarihinde bir şahsın sosyal medya adresi üzerinden konu ile ilgili kamuoyunu tahrik edici bir video paylaşımında bulunduğunun tespit edildiği belirtildi. Açıklamanın devamında ise şunlara yer verildi:

"Bu kapsamda emniyet müdürlüğümüzün yaptığı detaylı çalışmalar sonucu, paylaşımda bulunan şüpheli şahıs belirlenerek yakalanmıştır. Şüpheli şahıs 'İzmir'de gerçekleşen elim olaydaki öğrencinin hayatını kaybetmesinden dolayı üzüldüğünü ve tanıdığı iki arkadaşı ile bu mizansen videoyu kendi imkanları ile kurgulayarak hazırladıklarını ve kendi sosyal paylaşım sayfasında yayınladığını' beyan etmiştir. Konu ile ilgili şüpheli şahıslar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığımızca adli tahkikat başlatılmış olup çok yönlü olarak sürdürülmektedir. Tüm vatandaşlarımızın sağduyularını muhafaza edecekleri noktasında inancımız tamdır." - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çakıroğlu Cinayetiyle İlgili Sosyal Medyada Tahrik Edici Videoya Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement