Çakıroğlu ve Özgecan İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Çakıroğlu ve Özgecan İçin Mevlit Okutuldu

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için mevlit okuttu.

27.02.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırklareli Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Ege Üniversitesinde karşıt görüşlü gruplar arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan için mevlit okuttu.

Kırklareli Hızırbey Camisi'nde okutulan mevlitin ardından Çakıroğlu ve Aslan için dua edildi.

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Hakan Bozfırat, burada yaptığı konuşmada, toplumsal olaylara karşı herkesin daha duyarlı olması gerektiğini söyledi.

Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nu anmak için mevlit okuttuklarını belirten Bozfırat, "Buradan onları anmak ve son görevlerimizi yapmak istedik. Toplumsal olaylara karşı halkımız daha duyarlı olmalıdır. Yaşanan olaylar karşısında tepkisi daha güçlü bir şekilde göstermelidir" diye konuştu.

Mevlit programına MHP Kırklareli İl Başkanı Kürşad Yamaner, milletvekili aday adayı Derya Bulut, ilçe ve il teşkilatları, ülkü ocakları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çakıroğlu ve Özgecan İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement