Çaldıkları 300 Bin Lira Değerindeki Ziynet Eşyalarıyla Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları 300 Bin Lira Değerindeki Ziynet Eşyalarıyla Yakalandılar

Çaldıkları 300 Bin Lira Değerindeki Ziynet Eşyalarıyla Yakalandılar

Muğla’nın Fethiye ilçesinde girdikleri bir plazadan 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıktan sonra kaçan 3 kişi polis ekipleri tarafından Kocaeli Kartepe’de yakalandı.

16.11.2015 16:11

Muğla'nın Fethiye ilçesinde girdikleri bir plazadan 300 bin lira değerinde ziynet eşyası çaldıktan sonra kaçan 3 kişi polis ekipleri tarafından Kocaeli Kartepe'de yakalandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde faaliyet gösteren bir plazaya giren ve iş yerinin çelik kasasından 300 bin liralık ziynet eşyası çaldığı iddia edilen 3 kişi kısa sürede olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Hırsızlık olayının bütün illerdeki polis birimlerine bildirilmesinin ardından Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri il genelinde şahısların giriş yapabilecekleri noktalarda beklemeye başladı. Muğla'dan kaçarak Kocaeli'ye kadar gelmeyi başaran aracın, kente girdiğinin tespit edilmesiyle operasyon için düğmeye basan ekipler ile şahıslar arasında kovalamaca başladı.

Çaldıkları 300 bin lira değerinde ziynet eşyası, biri kuru sıkı 3 adet silah ile kaçmaya çalışan şahıslar Kartepe Köseköy İstasyon Işıklar mevkiinde önleri kesilerek durduruldu. Araçtan indirilen şahıslar yere yatırıldıktan sonra araçta aramalar yapıldı. Araç didik didik arandı ve plazanın kasasından çalınan altınlar zulalanmış bir şekilde bulundu. Gözaltına alınan 3 şahıs ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü. Başarılı bir operasyon sonrasında şahısları yakalamayı başaran ekipler, zanlıları Muğla polis ekiplerine teslim etti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları 300 Bin Lira Değerindeki Ziynet Eşyalarıyla Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement