Çaldıkları Masa, Sandalyeyi Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Çaldıkları Masa, Sandalyeyi Bırakıp Kaçtılar

Çaldıkları Masa, Sandalyeyi Bırakıp Kaçtılar

Korkuteli'de bir lokantaya ait masa, sandalye, televizyon ve buzdolabı gibi malzemeleri yükledikleri kamyonla götürmeye çalışan şüpheliler, polisi görünce kaçtı.

26.11.2014 16:04  Güncelleme: 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Korkuteli İlçesi'nde bir lokantaya ait masa, sandalye, televizyon ve buzdolabı gibi malzemeleri yükledikleri kamyonla götürmeye çalışan şüpheliler, polisi görünce kaçtı.

Olay, sabaha karşı Korkuteli Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Devriye görevi yapan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Antalya- Fethiye çevre yolu üzerindeki Harmanyeri Mevkii'nde bulunan lokanta önüne park etmiş bir kamyonet olduğunu fark etti. Polisi gören şüpheliler lokantaya ait masa, sandalye, buzdolabı ve televizyon gibi malzemeleri yükledikleri kamyoneti bırakarak, olay yerinden kaçtı. Şüpheliler ormanlık alanda izlerini kaybettirdi.

Plakasız kamyonet, üzerindeki malzemelerle polis merkezine çekildi. Olayı haber alıp polis merkezine gelen işyeri sahibi Hüseyin Savaş Yalçın, malzemeleri başka bir kamyonete yükleyerek götürdü. Polisin yaptığı araştırmada, kamyonetin 2 yıl önce Konya'dan çalıntı olduğu ve sahte plakayla kullanıldığı tespit edildi. Kamyoneti teslim alması için Konya'daki sahibine haber verilirken, hırsızlık şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlatıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldıkları Masa, Sandalyeyi Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement