Çalık'tan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çalık'tan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret

Çalık\'tan Gazeteciler Cemiyeti\'ne Ziyaret

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Halkımız 30 Mart’ta istikrara oy verdi” dedi.

12.04.2014 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Halkımız 30 Mart'ta istikrara oy verdi" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden ve burada konuşan AK Parti Malatya milletvekili Öznur Çalık, 30 Mart seçimi öncesinde kendileri ile birlikte koşuşturan basın mensuplarına teşekkür için ziyareti gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Malatya'ya son 10 yılda 8 milyar TL'lik yatırım yapıldığını ifade eden Çalık, "Cumhuriyet tarihinde 10 yılda en fazla yatırım bizim iktidarlarımız döneminde yapılmıştır" ifadelerini kullandı.

"Halkımız 30 Mart'ta istikrara oy verdi ve Malatya'da yüzde 61,85 oy aldık" diyen Çalık, bir soru üzerine kuzey çevre yolunda toplulaştırma çalışmalarının sürdüğünü ilk kazmayı Haziran ayı sonlarında vurmayı planladıklarını belirtti. Kuzey çevre yolunun yanı sıra güney çevre yoluna da ihtiyaç olduğunu söyleyen Çalık, kuzey çevre yolunun gecikmesinin 18 uygulaması ve istimlak sorunlarından kaynaklandığını bildirdi.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Malatya'ya 1 milyar TL'lik yatırım yapıldığını dile getiren Öznur Çalık, "TOKİ bölgesinde yine TOKİ tarafından basın mensupları ve gazilere yapılan konut önümüzdeki yılı9n sonunda teslim edilecek" dedi.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, 30 Mart seçiminde Malatya'nın AK Parti'ye en fazla destek veren illerin başında gelmesine rağmen, kuzey çevre yolunun gecikmesini eleştirdiklerini söyledi.

AK Parti il başkan yardımcılarından Murat Turgut da,"30 Mart'ta il olarak 3'ncü ve Pütürge İlçesi olarak da yüksek oy almamızı sayın başbakanımız dile getirdi ve teşekkür etti" ifadelerini kullandı.

Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyesi Vahap Güner de, TOKİ tarafından basın mensupları ve gazilere yapılan konut yapılmasında emeği olan Belediye başkanı Ahmet Çakır ve başta milletvekili Öznur Çalık olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ederek, "TOKİ basın konutları Türkiye'ye örnek oldu ve şimdi 20 il'de TOKİ'den basın mensuplarına konut istiyor" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalık'tan Gazeteciler Cemiyeti'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement