Çalıntı Motosiklet Cayır Cayır Yandı - Son Dakika
Yerel

Çalıntı Motosiklet Cayır Cayır Yandı

Çalıntı Motosiklet Cayır Cayır Yandı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra hareket halindeyken alev alan plakasız ve ruhsatsız motosiklet motosiklet benzin istasyonundan yakıt aldıktan hemen sonra hareket halindeyken alev alarak kül oldu.

10.12.2015 11:40

Muğla'nın Marmaris ilçesinde benzin istasyonundan yakıt aldıktan sonra hareket halindeyken alev alan plakasız ve ruhsatsız motosiklet motosiklet benzin istasyonundan yakıt aldıktan hemen sonra hareket halindeyken alev alarak kül oldu. Motosikletin sürücüsü ise olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgiye göre, Yeni Datça Yolu üzerinde bir motosikletin alev aldığını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Görgü tanıkların ifadesine göre, motosikletin benzin istasyonundan yakıt aldıktan hemen sonra hareket halindeyken alev aldığını ve sürücüsünün olay yerinden kaçtığı belirtildi. Polis küle dönen motosikletin üzerinde yaptığı incelemede plakasının bulunmadığını tespit etti. Motosikletin çalıntı ihtimali üzerinde yoğunlaşan Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlattı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalıntı Motosiklet Cayır Cayır Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement