Çalışanın Böylesi - Son Dakika
Güncel

Çalışanın Böylesi

Çalışanın Böylesi

Muğla'nın Datça İlçesi'ndeki bir balıkçı restoranda çalışan 27 yaşındaki M.E., işyerine ait üç cep telefonu, bahşiş kutusundaki 250 lira, patronundan aldığı 2 bin lira ile işverenin piyasadan alacağı 1000 lirayı tahsil edip kaçtı.

08.12.2015 18:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Datça İlçesi'ndeki bir balıkçı restoranda çalışan 27 yaşındaki M.E., işyerine ait üç cep telefonu, bahşiş kutusundaki 250 lira, patronundan aldığı 2 bin lira ile işverenin piyasadan alacağı 1000 lirayı tahsil edip kaçtı. Şikayet üzerine çalışma başlatan polis tarafından yakalanan M.E., sevk edildiği adliyede tutuklandı.

İstanbul'dan kısa bir süre önce çalışmak amacıyla Datça'ya geldiği öğrenilen M.E., İskele Mahallesi'ndeki bir balıkçı restoranında işe başladı. Kısa sürede güven sağlayan M.E., patronundan habersiz işyerinin piyasadan alacağı bin lirayı tahsil etti. Ayrıca kaldığı pansiyonun ücretini ödemek için patronundan aldığı 2 bin lirayı da ödemeyen M.E., dün akşam saatlerinde işyerine ait 3 cep telefonu ve bahşiş kutusundaki 250 lirayı da alarak kayıplara karıştı. İşyeri sahibinin şikayeti üzerine polis, çalışma başlattı. M.E.'nin minibüsle Marmaris'e gittiği oradan da İstanbul'a gitmek üzere bir otobüse bindiğini öğrenen polis, Muğla emniyetini arayarak durumu bildirdi. Muğla çıkışında çevreyolu üzerinde hareket halinde tespit edilen otobüs, polis tarafından durduruldu. Yakalanan M.E.'nin üzerinde çalıntı olduğu iddia edilen üç cep telefonu ile bir miktar para ele geçirildi. Datça'ya getirilen M.E. emniyetteki işlemlerinin ardınan bugün sevk edildiği adliyede tutuklandı. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalışanın Böylesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement