Çalışkan Esnaf ve Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

Çalışkan Esnaf ve Stk'ları Ziyaret Etti

Çalışkan Esnaf ve Stk\'ları Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

05.03.2014 09:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, seçim çalışmaları kapsamında mahalle, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerini sürdürüyor.

Sorunları yerinde görmek ve çözüm önerilerini halka anlatmak amacıyla Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Çalışkan, sivil toplum kuruluşlarının da görüşünü alıyor.

Sabah ilk olarak Niğde Evi'ne giden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan adayı Abdullah Çalışkan, MHP Yüreğir Belediye Başkan adayı Yücel Bayram ve MHP Çukurova Belediye Başkan adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte Niğdeli kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle buluştu. Çalışkan burada Seyhan'da öncelikli olarak sosyal barışı tesis edeceklerini ve Seyhan'ı Seyhanlı'yla birlikte yöneteceklerini söyledi.

Esnafın sorunlarını dinlemek ve Adana'da yaygın olan yolboyu ticarete vurgu yapmak için önemli caddelerdeki esnafı ziyaret eden Çalışkan, Seyhan'ın tüm kesiminde eşit ve adil hizmet yapacakları vurgusunu yaptı. Esnafın ikramlarını geri çevirmeyen Çalışkan, 30 Mart'tan sonra esnaf, iş adamı, öğrenci, işçi, memur, emekli kadın genç herkesi kucaklayan bir belediye başkanı olacağını tekrarladı.

MİMARLAR ODASI VE MÜTEAHHİT BİRLİĞİNE ZİYARET

Sokakta halkla buluşan Çalışkan, akşam saatlerinde de seri toplantılarla kent dinamiklerinin yöneticilerini ziyaret etti. TMMOB'a bağlı Mimarlar Odası Adana Şube Başkanı Bekir Kamışlı ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret eden Çalışkan, STK'larla işbirliğinin önemine dikkat çekti. Kent kimliğinin oluşması için nitelikli binaları yapılması gerektiğine işaret eden Çalışkan bu konuda belediye olarak öncülük edeceklerini kaydetti. Müteahhitler Birliği Başkanı Sedat Teoman Gürsesli ve Yönetim Kurulu üyelerine de ziyarette bulunan Çalışkan, 30 Mart'tan sonra belediyeye geldiklerinde önceliklerinin halk arasında kentsel dönüşüm olarak ifade edilen afet riskli alanların dönüşümü uygulamasını hayata geçirmek olacağını söyledi. Afet riskli alanların dönüşümünü yerli müteahhitlerle yapmak istediklerini belirten Çalışkan, öncelikli olarak Adanalı firma ve işletmelerin kazanmasını istediklerini belirtti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Çalışkan Esnaf ve Stk'ları Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement