"Ulaşılabilen Belediye Başkanı Olacağız" - Son Dakika
Yerel

"Ulaşılabilen Belediye Başkanı Olacağız"

"Ulaşılabilen Belediye Başkanı Olacağız"

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, belediyenin kapısının herkese açık olacağını söyledi.

04.03.2014 09:24  Güncelleme: 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, belediyenin kapısının herkese açık olacağını söyledi.

Çalışkan, Adana Karaisalı Biberciler ve Zeytinciler Derneği ile Adana Kuyumcu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı ziyaret etti, Demetevler Mahallesi'nde ev toplantısına katıldı. Çalışkan, Hal yasası nedeniyle biber ve zeytin gibi ürünlerin satışı konusunda yaşanan sorunun hayata geçirecekleri "Köylü Pazarı" projesiyle aşılacağını söyledi. Çalışkan, "Karaisalı biberinin sadece satışı değil, katma değerinin yüksek olması da önemli. Bu konuda önemli çalışmalar yaparak üreticinin ürününün katma değerini yükseltecek çalışmalar yapılmalı" dedi.

Çalışkan, Adana Kuyumcu Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nı da MHP Çukurova Belediye Başkan Adayı Ali Uğur Akbaş ile birlikte ziyaret etti. Burada konuşan Adana Kuyumcu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Oğuz Başman demokrasilerin olmazsa olmazının siyasi partiler olduğunu belirterek, "Adana'yı ilgilendiren konularda da bizler seçici olacağız. Tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. Burada projelerini anlatan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan Belediye Başkan Adayı Abdullah Çalışkan, "Seyhan'ın tüm dertlerini biliyoruz. Ekibimizle birlikte sorunları çözeceğiz. Seyhan halkın Belediyesi olacak. ve Belediye'nin kapıları herkese açık olacak. " diye konuştu.

Akşam saatlerinde de Demetevler Mahallesi'ne geçen Çalışkan, burada düzenlenen ev toplantısına katıldı. Yoğun ilgi nedeniyle sokağa taşan toplantıda mahalle halkı Çalışkan'a sevgi gösterisinde bulundu. Belediye başkanı seçerken dikkatli olmalarını isteyen Çalışkan, "Bizim kültürümüzde Belediye Başkanına "Şehrül emin" derlerdi. Herkes, malını, canını, ırzını, namusunu ona emanet ederdi. Bizde bu düşünceyle Belediye Başkanlığı yapacağız. Belediye sizin. Bizi hep bulabilecek ve hesap sorabileceksiniz. Ulaşılabilen belediye başkanı olacağız" dedi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Ulaşılabilen Belediye Başkanı Olacağız' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement