Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa'da - Son Dakika
Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa'da

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa\'da

"İnşallah bu bayram vesilesiyle burada yükselen dualar vesilesiyle Gazze'de gözyaşları sona erer"

28.07.2014 09:46

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "İnşallah bu bayram vesilesiyle burada yükselen dualar vesilesiyle Gazze'de  gözyaşları sona erer" dedi.

Balıklıgöl Yerleşkesindeki Dergah Camisi'nde bayram namazı kılan Çelik, çıkışta cami avlusunda gazetecilere açıklamada bulundu.

Ramazan Bayramı'nın Müslümanlar için bir mükafat olduğunu belirten Çelik, bayramın amacına uygun birlik ve beraberlik için geçmesini temenni etti.

Ramazanda tüm camilerde Filistin için dua edildiğini ifade eden Çelik, en büyük temennilerinin Gazze'de akan mazlum kanının bir an önce durması olduğunu söyledi.

Dünyanın farklı ülkelerinde Müslümanların çeşitli sıkıntılarla karşı karşıya kaldığını vurgulayan Çelik, şunları kaydetti:

"Bütün İslam coğrafyasında keder var, gözyaşı var. İnşallah bu bayram vesilesiyle burada yükselen dualar vesilesiyle Gazze'de gözyaşları sona erer. İnşallah bundan sonraki bayramlarda tüm İslam coğrafyası aynı huzur içerisinde manasına uygun bayram geçirir. Ben tüm Müslümanların bayramını tebrik ediyorum."

Çelik, açıklamanın ardından cami avlusunda vatandaşlarla bayramlaştı.

Çelik'e Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyüpoğlu, Mahmut Kaçar, Emin Önen, Mehmet Akyürek ve Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç de eşlik etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Şanlıurfa'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement