Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu - Son Dakika
Güncel

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması Dinleyici detayları Trabzon Girişimcilik Zirvesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu: "Siyasetçi, siyaset adamı hem özü hem sözü bir olan, dün topluma deklare ettiğini bugün gerçekleştirmek zorunda olan ve milletle gelecek arasında bağ kurmak zorunda olan ana unsurdur" "Anamuhalefet partisinin HDP ile iş birliğini ve bu konuda düne kadar bir, beş, on veya yüz defa değil, bin defa tekrarladıkları dokunulmazlığın kaldırılması meselesi ne zaman rasyonel bir şekilde masaya gelse nasıl bir 'u' dönüşü yapıldığını dün akşam Meclis tablosunda bir kere daha müşahede ettik. Bunun adı sorumlu siyaset değildir" "İnanıyorum ki önümüzdeki günler bugünden çok daha iyi, ondan sonraki günler de önümüzdeki günlerden çok daha iyi şekilde olacak ve gelişecektir" Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, siyasetçinin, siyaset adamının özünün sözünün bir olması gerektiğini, dün topluma deklare ettiğini bugün gerçekleştirmek ve milletle gelecek arasında bağ kurmak zorunluluğu bulunduğunu belirtti.

18.05.2016 14:59

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'nun konuşması

Dinleyici detayları Trabzon Girişimcilik Zirvesi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu:

"Siyasetçi, siyaset adamı hem özü hem sözü bir olan, dün topluma deklare ettiğini bugün gerçekleştirmek zorunda olan ve milletle gelecek arasında bağ kurmak zorunda olan ana unsurdur"

"Anamuhalefet partisinin HDP ile iş birliğini ve bu konuda düne kadar bir, beş, on veya yüz defa değil, bin defa tekrarladıkları dokunulmazlığın kaldırılması meselesi ne zaman rasyonel bir şekilde masaya gelse nasıl bir 'u' dönüşü yapıldığını dün akşam Meclis tablosunda bir kere daha müşahede ettik. Bunun adı sorumlu siyaset değildir"

"İnanıyorum ki önümüzdeki günler bugünden çok daha iyi, ondan sonraki günler de önümüzdeki günlerden çok daha iyi şekilde olacak ve gelişecektir"

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, siyasetçinin, siyaset adamının özünün sözünün bir olması gerektiğini, dün topluma deklare ettiğini bugün gerçekleştirmek ve milletle gelecek arasında bağ kurmak zorunluluğu bulunduğunu belirtti.

Soylu, "Trabzon Girişimcilik Zirvesi"nin açılış bölümünde yaptığı konuşmada, dokunulmazlıklarla ilgili Anayasa çerçevesinde yapılan değişiklik münasebetiyle TBMM'deki mesainin gece 02.30 civarında bittiğini söyledi.

Girişimcilik Zirvesi'nin kendisini heyecanlandırdığını vurgulayan Soylu, "Büyümek istiyoruz. Türkiye olarak hem İpekyolu'nun avantajını kullanmak istiyoruz hem Doğu ile Batı arasındaki bu köprünün bize sağladığı tarihi, medeni ve coğrafi mirası iyi yönetmek istiyoruz. Hem doğumuzdan nitelik olarak güçlü olduğumuz hem de batımızdan nicelik olarak avantajlı olduğumuz insan kaynaklarımızı iyi yönetmek istiyoruz." diye konuştu.

Soylu, Türkiye'nin bir sistem problemi yaşadığına işaret ederek, bu problemin Türkiye'nin heyecanla, umutla büyümesini engelleyen unsurlardan biri olduğunu, siyaset içindeki gelgitleri de ortaya çıkardığını dile getirdi.

Bazı kesimlerin "Türkiye'de bütün dokunulmazlıklar kalksın, dokunulmazlıklar demokrasi üzerinde ve hürriyet üzerinde, siyaset mekanizması üzerinde ciddi bir problemdir" dediğini hatırlatan Soylu, ancak 16 sivil vatandaşın teröristlerce katledilmesinin ardından TBMM ve siyaset sorumluluğunu yerine getirmezse ülkeyi büyütme yönündeki heyecanı yarına taşımanın zor olacağına dikkati çekti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Soylu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement