Calista Luxury Resort Hotel - Son Dakika
Otel - Tatil

Calista Luxury Resort Hotel

Calista Luxury Resort Hotel

Antalya hem iklimi ile hem de Akdeniz'e kıyısı olması nedeniyle Türkiye'nin en çok tercih edilen yaz turizmi merkezlerinden.

03.04.2014 18:30  Güncelleme: 11:04

Antalya hem iklimi ile hem de Akdeniz'e kıyısı olması nedeniyle Türkiye'nin en çok tercih edilen yaz turizmi merkezlerinden. Gerek yurt içinden gerekse yurt dışından her yıl binlerce turistin akınına uğrayan Antalya'nın birbirinden güzel turizm beldeleri var. Bunlardan biri de Belek. Belek; yemyeşil doğası, berrak denizi, incecik kumsalları ve birbirinden güzel Belek Otelleri ile turizmin sürekli hareketli olduğu bir yer.

Tatilini Belek'te geçirmek isteyenler için Calista Luxury Resort Hotel oldukça ideal bir tesis. Farklı mimarisi ile dikkat çeken Calista Luxury Resort Hotel yemyeşil doğası, kaliteli hizmeti ve sunduğu ayrıcalıklı imkanlarla unutulmaz bir tatil vadediyor. Doğaya oldukça önem veren otel Türkiye'nin çevre duyarlılık belgesi olan Yeşil Yıldız'a sahip tek oteli.

Antalya Havaalanı'na 27 km, Antalya şehir merkezine 35 km ve Belek merkeze 4 km uzaklıkta olan otel denize sıfır konumda. Otelin ince kumlu özel plajında denizin, güneşin ve kumsalın tadını çıkarabilirsiniz. Otelde ayrıca 3 adet açık havuz, aquapark ve kapalı havuz da mevcuttur.

Calista Luxury Resort' te farklı standartlarda otel odaları olduğu gibi farklı standartlarda villa tipi konaklama seçenekleri de mevcuttur. Odaların hepsi son derece şık ve konforlu bir şekilde döşenmiş. Otelin her yerine yansıyan şıklık restoranlara ve hazırlanan yemeklere kadar ulaşmış. Açık büfe olarak hizmet veren ana restoranda her öğün taze dilimlenmiş somon füme ve çikolata soslu meyveler bulabilirsiniz. Ayrıca dünyanın farklı mutfaklarından hazırlanan menüleri ile 7 ayrı alakart restoran da tatiliniz boyunca akşam yemeklerinde size elit bir akşam yemeği deneyimi yaşatacak.

Yemyeşil doğasında tenis, voleybol, yoga, pilates, basketbol, aerobik gibi sporlar yapabileceğiniz otelde motorlu ve motorsuz su sporları da mevcuttur. Gün boyu süren eğlenceli animasyon gösterileri, canlı müzik performansları, ünlü DJ'ler ile disko geceleri, video oyunları ve bowlingle keyifli saatler geçirecekseniz.
Calista Luxury Resort Hotel'in şık ve ayrıcalıklı hizmetlerinden faydalanarak rüya gibi bir tatil geçirmek için 444 0 264 numaralı hattan Anı Tur'a ulaşabilir ya da www.anitur.com.tr sayfamızı ziyaret ederek canlı destekten bilgi alabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com

Son Dakika Otel - Tatil Calista Luxury Resort Hotel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement