Çalıştığı Otelde Hırsızlık Yaptı - Son Dakika
Yerel

Çalıştığı Otelde Hırsızlık Yaptı

Çalıştığı Otelde Hırsızlık Yaptı

Fethiye’de faaliyet gösteren bir otelde çalışan personel, otelde müşteri olarak kalan Alman turistin eşyalarını çaldığı iddiasıyla polis tarafından yakalandı.

21.06.2016 12:48

Fethiye'de faaliyet gösteren bir otelde çalışan personel, otelde müşteri olarak kalan Alman turistin eşyalarını çaldığı iddiasıyla polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgilere göre; 2 haftalık tatil için, Muğla'nın Fethiye İlçesi Çalış Mevki'nde bir otelde kalan 79 yaşındaki Alman Bayan Turist Foffi Mennig, sabah uyanınca soyulduğunu anladı. Mennig'in durumu otel yetkililerine bildirmesinin ardından otele polis çağrıldı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis gece saat 03.00 sıralarında otel içerisinde bir personelin şüpheli hareketlerde bulunduğunu tespit etti. Personel Birol Y.; 1 küpe, 2 künye, 1 yüzük, 720 Euro ile otelden kaçmaya çalışırken son anda yakalandı. Alınan ifadesinin ardından adlliyeye sevk edilen Birol Y. tutuklandı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri, çalınan ziynet eşyaları ve parayı Alman Turist Foffi Mennig'e teslim ettiler.

Yetkililere teşekkür eden Mennig, "Bu kadar kısa sürede eşyalarımın bulunması beni çok mutlu etti. Polis büyük bir özveri gösterdi. Türkiye gerçekten güvenli bir ülke" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çalıştığı Otelde Hırsızlık Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement