Şahinbey'de Çamlıca Konutları Satışa Sunuldu - Son Dakika
Yerel

Şahinbey'de Çamlıca Konutları Satışa Sunuldu

Şahinbey\'de Çamlıca Konutları Satışa Sunuldu

Gaziantep'in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca konutlarında yapımı tamamlanan 392 konutun satışa sunulduğunu bildirdi.

02.08.2014 15:57  Güncelleme: 15:51

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çamlıca konutlarında yapımı tamamlanan 392 konutun satışa sunulduğunu bildirdi.

Tahmazoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Nuripazarbaşı, Çamlıca ve Sakarya mahallelerinde yapılan kentsel dönüşümün ardından birinci etabı tamamlanan ve diğer etapların yapımı devam eden Çamlıca konutlarının büyük ilgi gördüğünü belirtti.

Çamlıca konutlarında ilk etapta bin 71 konut hedeflediklerini ifade eden Tahmazoğlu, şu ana kadar bin 150 konuta yaptıklarına dikkati çekti. Bu konutların 392'ni satışa sunduklarını hatırlatan Tahmazoğlu, şunları kaydetti:

"Şu anda konutların yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdik. Bunun dışında 2, 3, 4 ve 5'inci etap konutlarımızın inşası hızlı bir şekilde devam ediyor. Hedefimiz yıl sonuna kadar buradaki konutlarımızı tamamlamak. Çamlıca, Sakarya ve Nuripazarbaşı mahallelerimizde kentsel dönüşüm büyük oranda tamamlandı. Şimdi yeni hedefimiz Kıbrıs ve Kahvelipınar mahallelerini kapsayan kentsel dönüşümle Özdemirbey Caddesini, Düztepe ila Dutluk arasını altı şeride çıkarmak ve cadde üzerindeki konutları yenilemek." - Gaziantep

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şahinbey'de Çamlıca Konutları Satışa Sunuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement