Çanakkale Dardanel, Salihli'de Yıldız Avı Yapacak - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Dardanel, Salihli'de Yıldız Avı Yapacak

Çanakkale Dardanel, Salihli\'de Yıldız Avı Yapacak

Türk futboluna birçok yıldız ismi kazandıran Çanakkale Dardanelspor’un, yeni yıldızlar yetiştirmek için Ege Bölgesi altyapı seçmelerini Manisa’nın Salihli ilçesinde yapacağı öğrenildi.

12.07.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk futboluna birçok yıldız ismi kazandıran Çanakkale Dardanelspor'un, yeni yıldızlar yetiştirmek için Ege Bölgesi altyapı seçmelerini Manisa'nın Salihli ilçesinde yapacağı öğrenildi.

Çanakkale Dardanelspor altyapı sorumlusu Bülent Büberci koordinatörlüğünde 17 Temmuz Pazar günü Ali İhsan Karayiğit Futbol Sahası'nda gerçekleştirilecek olan altyapı seçmelerine 2000-2004 arası doğumlu genç futbolcular katılacak.

2005-2006 doğumlu genç yetenekli sporcuların da katılabileceği seçmelerde Altyapı sorumlusu Bülent Büberci ile Altyapı antrenörleri Adem Başaran, Üzeyir Gül, Ahmet Aşkın ve Sebahattin Akgül takip edecek.

Çanakkale Dardanel'in alt yapıya verdiği önemle, Türkiye'nin sayılı kulüpleri arasında yer aldığını ifade eden Büberci, "Takıma yeni yıldızlar kazandırmak için kolları sıvadık. İlk olarak altyapı seçmelerini İstanbul'da gerçekleştirirken, daha sonra Çanakkale ve Çorlu'da seçmelerimizi yaptık. Şimdi sırada potansiyeli çok yüksek olan Ege Bölge seçmelerini 17 Temmuz'da Salihli'de Ali İhsan Karayiğit Futbol Sahasında yapacağız" dedi.

Çanakkale Dardanelspor Altyapı Antrenörü Adem Başaran ise 17 Temmuz Pazar günü yapılacak olan seçmelere 2000-2004 doğumlu arası tüm yetenekli sporcuları seçmelere davet ederek, seçmelere katılacak olan gençlerin 13.00-15.00 saatleri arasında Piri Reis Parkında ön kayıt yaptırabileceğini söyledi. Pazar günü Ali İhsan Karayiğit Futbol Sahası'nda sabah 08.30-10.00 saatleri arasında kayıtların yapılacağını, daha sonra da gruplar oluşturularak, seçmelerin yapılacağını ifade etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Dardanel, Salihli'de Yıldız Avı Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement