Çanakkale'de İnşa Edilmesi Planlanan Boğaz Köprüsü - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de İnşa Edilmesi Planlanan Boğaz Köprüsü

Çanakkale\'de İnşa Edilmesi Planlanan Boğaz Köprüsü

Lapseki Belediye Başkanı Yılmaz: "Boğaz köprüsünün yerinin açıklanması ve ilçemiz sınırları içinde olması bize ayrı bir heyecan getirdi"

24.09.2014 11:04

Çanakkale Boğazı'nda yapılması planlanan boğaz köprüsünün bir bölümünü sınırları içine alan Lapseki ilçesinin Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, "Boğaz köprüsünün yerinin açıklanması ve ilçemiz sınırları içinde olması bize ayrı bir heyecan getirdi" dedi.

Yılmaz, makamında düzenlediği basın toplantısında, Gelibolu ile Lapseki arasında boğaz köprüsü kurulmasının, Çanakkale için hazırlanan 1/100000 ölçekli imar planına dahil edildiğini söyledi.

Lapseki'nin çehresi değişeceğini her fırsatta söylediklerini belirten Yılmaz, "İşte değişmeye başladığının ilk adımları boğaz köprüsü. Yakın zamanda açıklanacak hava alanı ve raylı sistem, bunların hepsi Lapseki'ye yapılacak" dedi.

Yılmaz, boğaz köprüsünün yeri konusu söylentiler olduğunu yerinin açıklanmasının ve bir bölümünün ilçede bulunmasının kendilerine ayrı bir heyecan getirdiğini ifade ederek, "Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Türkiye ve ilçemiz için hayırlı olsun" diye konuştu. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de İnşa Edilmesi Planlanan Boğaz Köprüsü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement