Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'den Kısa Kısa

Çanakkale\'den Kısa Kısa

Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünün eğitim çalışmaları sürüyor.

06.08.2014 11:09

ÇANAKKALE (A) - Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü personelinin rutin eğitim çalışmaları devam ediyor.

Kentte yaşanabilecek olası yangın ve benzeri olumsuzluğa zamanında müdahale edilmesi, müdahalenin verimli ve başarılı olması adına gerçekleştirilen çalışmalarının sonuncusu eski Anafartalar Oteli'nde düzenlendi.

İtfaiye personelinin yüksek katlı binalarda çıkabilecek yangınlara karşı deneyimlerinin artırıldığı eğitim çalışması kapsamında, arama, yaralı taşıma, yaralı çıkarma ve yaralı taşıma gibi teknik konularda pratik yapıldı.

Eğitime, itfaiye personelinin yanı sıra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümü (AYAY) öğrencileri de katıldı.

- Yol çizgi çalışmaları tamamlandı

Esenler Mahallesi'ndeki Ahmet Piriştina Caddesinde bir süredir devam eden yol çizgileri boyama çalışmaları sona erdi.

Demokrasi Caddesinden başlayıp Balıkesir Caddesine ulaşan Ahmet Piriştina Caddesinde, Barış Caddesi ile Karacaören yoluna kadar olan bin 100 metrelik ikinci etap kısmında Çanakkale Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yol çizgisi çalışması gerçekleştirildi. 50 metre genişliğindeki caddede, yaya geçitleri, bisiklet ve otobüs yolu yatay ve dikey işaretlemeleri ile hız limiti yatay ve dikey işaretlemeleri tamamlandı.

Ayrıca cadde boyunca levhalandırma çalışması da gerçekleştirildi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale'den Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement