Çanakkale - Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İçin Turuncu Balonlarla Yürüdüler - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İçin Turuncu Balonlarla Yürüdüler

Çanakkale - Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İçin Turuncu Balonlarla Yürüdüler

Kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu balonlarla yürüdüler ÇANAKKALE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu balonlarla yürüyüş gerçekleştirdi.

25.11.2015 18:03

Kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu balonlarla yürüdüler

ÇANAKKALE Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, kadına şiddete dikkat çekmek için turuncu balonlarla yürüyüş gerçekleştirdi. Ardından balonlar, gökyüzüne bırakıldı.

Çanakkale Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü çalışanları, '25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü' kapsamında yürüyüş düzenledi. Kordonboyu Golf Aile Çay Bahçesi önünde saat 16.00'da bir araya gelen gruba; kurumun İl Müdürü Ersin Fırat, Çanakkale Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürü Basri Tümsek de destek verdi. Ellerinde turuncu balon taşıyan, "kadına şiddete hayır" yazılı yaka kartları takan grup yürüyüşe başladı. Yürüyüş Truva Atı önünde son buldu. Burada basın açıklamasını Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ersin Fırat, yaptı. Fırat, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kadının Statüsü Genel Müdürlüğü kurulduğu günden beri kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu inancıyla pek çok çalışma yapıldığını söyledi. Açıklamanın ardından balonlar gökyüzüne bırakıldı, grup sessizce dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İçin Turuncu Balonlarla Yürüdüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement